Idealistan viikon horoskooppi 12.-18.3.

Kauriilla on nyt rankka viikko alkamassa. Kannattaa pitää matalaa profiilia ja muistaa, että pohjalta on vain yksi suunta. Lue, miltä sinun horoskooppimerkkisi viikko näyttää rakkauden, työn ja rahan suhteen.

Oinas

Rakkaus: Päivittäinen tekemisesi on ollut takkuista, mutta kun nyt alkaa helpottaa, huomaa myös kumppanisi.

Työ: Viikonloppu on vienyt energiasi, mutta et oikein itsekään tiedä, miksi. Älä ala kiukutella, sill’ arvitset työkavereidesi tukea.

Raha: Liukumäkeä on jatkunut jo jonkin aikaa, eikä lasku näytä päättyvän vielä tällä viikolla.

Härkä

Rakkaus: Lähestyvä kevät tasaa härän mielenliikkeet. Valitettavasti et vain ole aivan parhaassa iskussa.

Työ: Viikko lähtee liikkeelle hieman vaisusti, mutta tunnelma kohoaa viikonloppuna. Olet menossa kohti valoisaa kevättä.

Raha: Pieni takaisku vaikuttaa koko viikkoon. Älä suunnittele mitään suurta, sillä pientenkin kanssa sinulla on tarpeeksi tekemistä.

Kaksonen

Rakkaus: Voimasi vie jokin ulkoinen asia, mille et mitään mahda. Älä siis ota siitä enempää stressiä kuin on välttämätöntä.

Työ: Saat hiljalleen vireen sellaiseksi kuin sen kuuluisikin olla. Suunta on oikea, mutta et vielä ole täydessä iskussa.

Raha: Kun pääset viikonlopun yli kitkuteltua, alkaa selvästi parempi vaihe. Silloin kannattaa laittaa vaikka suunnata katse lottokuponkeihin.

Rapu

Rakkaus: Et pääse kumppanisi kanssa nyt sellaiseen vauhtiin kuin mielesi tekisi. Älä yritä väkisin, sillä tämä alavire vie aikansa. Pakottamalla et onnistu.

Työ: Pieni huili viikon vaihtuessa antaa sen verran lisää voimaa, mitä tulevaan rykäisyyn tarvitsetkin. Ota siitä kaikki hyöty irti.

Raha: Onko tullut himoshoppailtua, vai mikä on vienyt valuuttavireesi noin pohjalukemiin? Selviydyt ainoastaan huolellisella suunnittelulla.

Leijona

Rakkaus: Haluaisit mielesi kevenevän lisääntyvän valon myötä, mutta koet pettymyksen toisensa jälkeen. Anna rakkaallesi aikaa, et ole helppo kumppani. Tiedät sen itsekin!

Työ: Uhrautuva asenteesi huomataan, ja saat aplodit työkavereiltasi. Siihen ne kiitokset sitten jäävätkin.

Raha: Kaikenlaiset heräteostokset rasittavat talouttasi, mutta toisaalta piristävät mieltäsi. Yritä löytää tarvittava tasapaino.

Neitsyt

Rakkaus: Menosi on ollut melko tasaista, nousut ja laskut ovat tapahtuneet hitaasti, joten olet voinut niihin varautua. Nyt mielesi heittelehtii vauhdikkaammin.

Työ: Hyvä vireesi jatkuu, ja hommat sujuvat. Ole kuitenkin oma itsesi, äläkä yritä esittää kovempaa kuin olet.

Raha: Hyvin menee, mutta pidä silti mielessäsi, että poutasäätä ei kestä ikuisesti.

Vaaka

Rakkaus: Menikö talvilomaromanssi ohi vai jäikö siitä jotain pysyvää piristämään elämääsi? Jos siihen on nyt vähänkin mahdollisuutta, käytä se hyväksesi.

Työ: Vahva myötätuuli puhaltaa uutta intoa touhuihisi. Anna hyvän vireen tarttua muihinkin työmaallasi, niin saatte siitä parhaan hyödyn irti.

Raha: Aina ei voi voittaa, ja vaikka osaatkin tasapainoilun taidon, tämä jakso takkuaa. Ei aivan paniikinmaisesti mutta riittävästi kuitenkin.

Skorpioni

Rakkaus: Syksyn lapsena et osaa antaa kevään valolle sitä arvoa, mikä sille kuuluisi. Yritä kuitenkin, sillä kumppanillesi se voi olla elintärkeää.

Työ: Pikkuhiljaa vauhtisi paranee, ja saat sellaisen draivin päälle, jota kadehtii koko työyhteisösi. Muista, että kateudella on myös kääntöpuolensa. Ole varovainen.

Raha: Kun on laittanut talteen silloin kun meni hyvin, pärjää paremmin myös nämä vaisummat jaksot.

Jousimies

Rakkaus: Eikö ole hieno tunne, kun löytää sopivan kumppanin? Sinulla on koittamassa aika, jolloin voit hyvinkin kokea sen – jos et jo ole löytänyt sitä oikeaa.

Työ: Täysillä paahtaminen aiheuttaa toisinaan vauhtisokeutta. Sinulla on vauhti ollut sen verran railakasta, että olisi jo aika pysähtyä hetkeksi.

Raha: Maksut ja laskut tuppaavat helposti erääntymään samoihin aikoihin. Näistä kun selviät, niin alkaa helpottaa.

Kauris

Rakkaus: Pohjalla käynnissä on aina se hyvä puoli, että pienikin liikahdus parempaan tuntuu paremmalta kuin se oikeasti on. No – tunnehan on tärkein.

Työ: Jos vain voit, pidä lomaa ja vedä henkeä. Pitkä puurtaminen näkyy jo kasvoissasikin. Kerää voimia, sillä keväästä tulee rankka.

Raha: Yllättävä takaisku laittaa suunnitelmasi uusiksi, etkä voi muuta kuin harmitella tapahtunutta. Et sille mitään voi, joten yritä sopeutua.

Vesimies

Rakkaus: Keväällä mielesi lähtee aivan uuteen laukkaan. Nauti valosta ja tee rakkaasi kanssa vaikka pidennetty viikonloppureissu.

Työ: Arkinen aherrus ei nyt maistu, joten älä edes yritä tehdä muuta kuin velvollisuutesi. Sankarittareksi sinusta ei tällä viikolla ole.

Raha: Alkuviikosta tapahtuu sellainen mahalasku, jota harvoin näkee – puhumattakaan kokee. Varaudu pahimpaan, mutta älä hötkyile.

Kalat

Rakkaus: Pitkä ja tasainen kautesi päättyy. Rakkaus on ihana asia, mutta siihen tarvitaan sinuakin.

Työ: Pystyt selviytymään tehtävistä, mutta älä kuvittele voivasi muuttaa kaikkea kerralla.

Raha: Pientä aaltoliikettä on havaittavissa, joka kutittelee lompakonpohjaasi merkillisellä tavalla. Älä antaudu houkutuksiin!

Teksti
Kuva Fotolia

Tilaa Idealistan uutiskirje!

Saat sähköpostiisi suoraan monipuoliset treeni-, kauneus- ja hyvinvointijutut.

Toimitus suosittelee