Idealistan viikon horoskooppi (9.-15.4.)

Alkukevään lapset eli oinaat pärjäävät nyt työelämässä. Myös vaa’at ovat hyvässä vedossa, mutta heidän kannattaa silti kuunnella työkavereiden neuvoja. Lue, miltä sinun horoskooppimerkkisi viikko näyttää rakkauden, työn ja rahan suhteen.

Oinas

Rakkaus: Olet ehkä pässi ja tulinen, mutta älä tartu jokaiseen tarjoukseen, jonka saat. Olet arvokas, ymmärrä arvosi.

Työ: Tämä on sinun kautesi, kevään lapsi saa voimaa! Varo kuitenkin ylimielisyyttä.

Raha: Kuu vahvistaa taloustilannettasi. Jakson lopulla eli viikonloppuna koittaa jo suorastaan huippuvaihe.

Härkä

Rakkaus: Ei kannata nyt jättää vanhaa pois, jos sinulla ei ole mitään, mitä saisit tilalle. Yksinäisyys uhkaa härkiä. Vältä nyt lopetuspäätöksiä.

Työ: Epäilet itseäsi, ja etupäässä juuri se pitää sinua vajaalla liekillä töissä. Katso vaikka: kun lepäät, saat sujumaan. Ainakin vähän.

Raha: Pääsiäinen romutti taloutesi. Olethan oikein varovainen rahankäytössäsi? Näen uhkia, en juuri mahdollisuuksia.

Kaksonen

Rakkaus: Voi olla, että jokin, mitä arvostit ystävyydessäsi, on nyt ohi. Romantiikan puolella kaikki ok, mutta tavallinen ystävyys voi hylätä sinut.

Työ: Huippuoivallus. Ole rauhallinen, älä tuuliviiri. Tiedän, se on sinulle vaikeaa, mutta nyt, ota askel taaksepäin ja katso kokonaisuutta.

Raha: Käytä vähemmän aikaa haihatteluun, haaveiluun ja luulotteluun ja todella paljon enemmän aikaansaamiseen. Muuten taloutesi pysyy yhtä heikkona kuin on nyt.

Rapu

Rakkaus: Tutki perusteellisesti heikkoutesi ja vahvuutesi. Tutustu kunnolla ja tunne itsesi. Nyt nimittäin epävakaa vaihe päättyy, mutta valitettavasti lopputulos on alaspäin. Tarvitset nyt itsetuntoa.

Työ: Sinun pitää vain jatkaa. Jos jaksat, loppuviikosta lähtee vauhti rullaamaan.

Raha: Voit olla joskus ahne ja pinnallinen. Olkoon sitten niin.

Leijona

Rakkaus: Voi, älyäisitpä olla vähemmän opettaja ja enemmän rakas! Kuuntele häntä, älä yritä päteä. Näin saatat loppuviikosta pelastaa alkavan notkelman.

Työ: Olet ampunut paukkusi ja tilaisuutesi on ollut. Nyt: vedä henkeä. Loppuviikosta tapahtuu pieni vireystilan nousu.

Raha: Ole vielä kerran ylpeä ostoshetkellä, arvioi vielä kerran taloutesi kantokyky väärin, ja saat viettää pitkään niukkuudessa.

Neitsyt

Rakkaus: Ikuinen saivartelusi ja turhat huolet tekevät viikosta romanttisesti rankan. Jos kohtalo tuokin hyvää, yrität itse mitätöidä sen huolilla. Miksi?

Työ: Sama voima joka rakkaudessa painaa onkin töissä nyt valttia. Hetki suosii puheliasta ja keskustelevaa neitsyttä.

Raha: On hyvä hetki, ja päätät nauttia siitä. Se näkyy tililläsi, ei onneksi kuitenkaan isoja lovia synnyttäen.

Vaaka

Rakkaus: Olet vahvimmillasi vähän toisenlaisissa oloissa. Kiukku ja oikuttelu purkautuvat, ja rakkaasi ei tietenkään pidä siitä.

Työ: Olet hyvässä vedossa. Älä käy ylpeäksi, vaan kuuntele neuvoja. Älä silti myöskään jää kynnysmatoksi, mutta todellakin kuuntele, mitä sinulle nyt tarjotaan.

Raha: Saat onnettaren nauramaan ottamalla riskin. Mieti silti, minkä riskin. Valitse taistelusi.

Skorpioni

Rakkaus: Hän kuuntelee sinua ehkä vain kohteliaisuudesta, mutta ole silti suora ja rohkea. Hän kyllä huomaa sen. Kuu suosii suoraa aloitetta.

Työ: Kun viikonloppu päättyy, alkaa huikea alamäki. Tee ennen ensi viikon alkua kaikki, mitä haluat saada aikaan.

Raha: Pääsiäisen irtiotto teki loven kukkaroosi, mutta ei huolta. Olet tällä viikolla onnellisessa vaiheessa.

Jousimies

Rakkaus: Teet jokaisen virheen, joita oppikirjoista vain voi löytyä, mutta Amor suutelee otsaasi ja sydäntäsi.

Työ: Teit mitä piti, ja nyt et jaksaisi aloittaa alusta. Jos vain jaksat, huomaat, että vire on yhä luonasi.

Raha: Tutustu pitkään ja rauhassa taloudellisiin mahdollisuuksiin. Sitten tee levollisin mielin päätös. Tämä viikko suosii sinua.

Kauris

Rakkaus: Tuo hetki, jota elät, on kiinnostava mutta kivulias: väistämätön hiipuminen, kun hyvät hetket muuttuvat menneisyydeksi, ja muistot korvaavat onnen.

Työ: Suoraan sanoen tähtien kannalta tavallaan tylsää. Sinulla menee vahvasti ja tasaisesti. Siinä ei paljoa ennusteltavaa ole.

Raha: Taloudellisesti paras hetki on viikonlopun nurkilla. Silloin tehdyt päätökset voivat tuottaa.

Vesimies

Rakkaus: Harmi, että rohkeutesi ja kyvykkyytesi eivät suostu pukeutumaan hyvien tapojen vaatteisiin. Tyylikkäämpänä olisit vielä himottavampi.

Työ: On kiva, että olet löytänyt oppisi, ja kun maltat oppia lisää, loppuviikosta sujuu vielä vahvemmin.

Raha: Nyt vahvasti eteenpäin. Vesimiehillä on tällä viikolla Midaksen kosketus.

Kalat

Rakkaus: Voi tuntua järkyttävältä huomata, että jos toistuvasti tekee virheen, muut alkavat etääntyä, ja vika on ihan omasi.

Työ: Sinua uhataan. He eivät tahdo pahaa, mutta nyt sinuun ei luoteta, ja saamasi tuki töissä on vähissä. Siksi myös tuloksesi hajoavat käsiin. Koeta olla ottamatta itseesi.

Raha: Löydät hyvän vireen, mutta jos veikkaat väärää hevosta, viikon keskivaiheen menestyshetki palauttaa sinut lopulta vain siihen, mistä lähdit: liian alas.

Teksti
Kuva Fotolia

Toimitus suosittelee