makeita pakkauksia

pakkauksia3

En liene ainoa, jonka silmää miellyttävät kauniit pakkaukset, paperikassit, laatikot, pullot, putelit… you name it. Siksi olinkin eilen varsin iloinen löytäessäni H&M Homesta uusia (?) tuoksukynttilöitä pakattuina kauniisiin pahvipakkauksiin. Pahus vaan, että näissä pakkaukset taisivat voittaa tuoksut viisnolla… ;) Ainoastaan tämä kuvien warm citrus miellytti minun nenääni. Niinpä järki (ihme kyllä) voitti ja jätin kaikki muut kauniit pakkaukset kaupan hyllylle. Minne btw katosi H&M Homen lempituoksuni, sandalwood?! Tilalle olisi tarjolla ainakin pionin tuoksuisia kynttilöitä mutta en ole niitä vielä livenä päässyt nuuhkimaan…

Ja entäs nämä toiset pakkaukset sitten! Monet muutkin ovat jo ennättäneet ihastella Fazerin uusia lakritsipusseja ja -laatikoita – ja pakkohan noita on ihastella. Mielestäni ovat nimittäin varsin onnistuneita – niin ulkoisesti kuin sisällöltäänkin. Vaikka Fazer ei meikäläistä ilmaisilla tuotelahjoilla muistanutkaan (nimim. väliinputoajabloggaaja tilittää :) ), en voinut vastustaa taannoin kiusausta ostaa uutuuksia niihin kaupassa törmätessäni. Sittemmin on mennyt pari pussia lisääkin, tykkään kovasti sekä tuosta perusmausta että siitä hieman karamellisoidusta versiosta. Ja nuo vaniljasokerilla kuorrutetut lakut… nam. Laatikkoversioita ei vaan tunnu löytyvän juuri mistään kaupasta?

pakkauksia

pakkauksia2

pakkauksia5

pakkauksia4
Oletteko te muut sortuneet näihin? Mitäs tykkäsitte? Sopii kertoa mielipiteet sekä lakritsista että tuoksukynttilöistä :) Ainiin ja lisää kivoja pakkauksia ja etikettejä yms. löytyy Pinterestin lovely labels and packages -kansiostani.

ps. täällä palamassa pari tuoksukynttilää tuossa uudella sohvapöydällä. Muuttipa mokoma olohuoneen ilmettä aikalailla! En vaan ole vielä varma tykkäänkö kokonaisuudesta… luvassa kuvia kunhan olisin kotona riittävän valoisaan aikaan tai aurinkoisella kelillä.