Off shoulder ja allit piilossa – sekä muuttouutisia

dagens off shoulder lindex

Noniin, off shoulder -tyyli herätti paljonkin keskustelua sekä facen että blogin puolella joten jatketaanpa vielä samalla linjalla. Piti jo eilen tekemäni tämä postaus mutta suru-uutiset vanhempieni naapurista lamaannuttivat minut koko eilisillaksi – eikä tämäkään päivä ole mennyt iloisemmissa merkeissä. Kummasti kaikki onnettomuudet ja muut sattumukset saavat miettimään elämän tarkoitusta ja muistuttavat nauttimaan joka hetkestä. Voi miten sitä osaisikin unohtaa sitten kun -ajattelun ja elää hetkessä! Olla kiitollinen kaikesta siitä mitä ympärillä on! Olla välittämättä parista liikakilosta, silmäkulmien juonteista tai muista merkityksettömistä pikkuseikoista.

Mutta takaisin kevyempiin aiheisiin. Joku teistä (Jonna) ehtikin kysellä mistä löytyisi aikuiseen makuun sopivia off shoulder -puseroita – muualtakin kuin Pinterestin kuvista. Siinäpä hyvä kysymys sillä moni off shoulder -paita tuntuu myös olevan mallia napapaita. Siksi olinkin innoissani nähdessäni taannoin Lindexin näyteikkunan mallinukella tämän kuvien puseron. Vaikka minuun ei yleensä kolahda sen enempää sininen väri (nimim. yliannostus sinistä lapsuusaikoina) kuin mitkään printtikuviotkaan, näytti kyseinen pusero jotenkin tosi kivalta. Ellen olisi nähnyt tätä mallinukella, tuskin olisin ikinä kiikuttanut vaatekappaletta sovituskoppiin saati kassalle asti.

dagens off shoulder lindex13

dagens off shoulder lindex3

dagens off shoulder lindex12

Haluaisin kokeilla yhdistää puseron valkoisiin farkkuihin mutta en vaan kertakaikkiaan osaa valkoisia housuja käyttää. Viime kesänä kerran jo yritin mutta hautasin tuon kerran jälkeen valkoiset farkut vaatehuoneen taaimmaiseen nurkkaan. Mutta tuosta puserosta tykkään kyllä kovasti! Huolimatta siitä ettei sen kaula-aukko pysykään paikoillaan käsiä liikuttaessa :) Tai ettei puseroa ole kovinkaan helppoa tunkea neuletakin, saati jakun alle. Kyseinen malli on onneksi hyvin ohutta materiaalia eli sen jopa saa mahtumaan neuletakin hihoihin.

dagens off shoulder lindex5

 

dagens off shoulder lindex6

vene

dagens off shoulder lindex10

dagens off shoulder lindex14

Mitäs tuumitte, hitti vai huti? Mitä tulee kyseiseen paitamalliin ja käyttäjän ikään, kolahti ystäväni Kristiinan kommentti facessa: Kolahtaa ihan kympillä. Ja tällaisen liki viiskymppisen mielestä offshoulder on mitä parahultaisin; olkapäät eivät ole saaneet ikäosumaa ja huomio on pois alleista. Ja ripakintut rakastaa revittyjä, piukkoja farkkuja. Ihan sama vaikka olisin muotipoliisien mielestä liian vanha. Tuo on nimittäin aivan totta – niin olkapäiden kuin allienkin osalta :) Eli lisää off shouldereita siis vaan!

Mitä tulee muuttouutisiin, liittyvät ne blogiini. Osa teistä lieneekin jo käynyt kurkkimassa reilu kuukausi sitten avattua Idealista-sivustoa. Tuo sivusto kokoaa alleen Aller Median erilaisia sisältöjä – Koti ja Keittiö -lehden reseptejä ja sisustusta, Olivian haastatteluja, Fitin treeni- ja Costumen tyylijuttuja sekä osan Allerin blogeista. Ja sinne olemme me divaanilaisetkin pikkuhiljaa siirtymässä osaksi muuta blogijengiä. Pikapuoliin tarjolla on siis kattaus tyyliä, sisustusta, kuntoilua ja lifestylea. Tätä on kieltämättä jo odotettukin… ;) Tarkkaa muuttopäivää en vielä tiedä mutta ilmoittelen siitä sitten tarkemmin. Tällä hetkellä pyörittelen uutta blogipohjaa enkä osaa päättää pitäisinkö tuon sivupalkin vai luopuisinko siitä kokonaan?! Linkkilistastani en aikanaan haluaisi luopua eli se muuttaa mukanani vaikka mikä olisi.