ristiin rastiin Helsinkiä

Suloista sunnuntai-iltaa! Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös oma parin päivän vapaa ja lasten syyslomaviikko. Tyttäret tosin tuumivat, että tuntuu kuin meidän viikon takaisesta Helvetinjärven reissusta olisi ikuisuus – loma lienee siis tehnyt tehtävänsä. Itse voisin vielä jatkaa lomailua muutaman päivän sillä nämä pari plussavapaata menivät aivan liian nopeasti. En saanut aikaiseksi puoliakaan siitä mitä olisin halunnut.

Helsingin reissua olimme toisen tyttären kanssa odottaneet kovasti – ja olihan siellä jälleen niin ihanaa. Vain olla ja kierrellä ympäriinsä. Saimme tällä kertaa miehenkin reissukaveriksi – tosin sen ajan minkä vietimme I love me -messuilla, vietti mies golfkentällä. Ja toinen tytär ystävineen meillä kotona. Kaikki lienivät siis tyytyväisiä omaan viikonloppuunsa :)

Perjantaina Helsingissä paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta ja me kävelimme juuri ne reitit mitä olimme etukäteen suunnitelleetkin. Kiersimme kirppiksillä, istuimme kahviloissa (pisteet Bus Gelaton jäätelöille Laivurinkadulla) ja ennätimme ennen auringonlaskua käväistä Suomenlinnassakin. Sitten pizzaa ja illan päätteeksi suht pikainen pyörähdys Lintsin valokarnevaaleilla. Vanha vuoristorata jäi tosin väliin koska ryysis laitteisiin oli melkoinen vielä ennen kymmentä illalla…

Lauantaina kulutimme I love me -messuilla (vitsit mikä ryysis sielläkin oli!) reilut kuusi tuntia! En oikein edes ymmärrä miten aikaa kuluikin noin paljon. Emme edes malttaneet pysähtyä välillä syömään vaan kiersimme koko tuon ajan eestaas. Ja silti jäi tunne, ettei kaikkea ehtinyt kunnolla katsella – erityisesti luonnonkosmetiikkaan olisin halunnut ehtiä tutustumaan vielä paremmin. Mutta ensi vuonna sitten jälleen. Niin kivaa kun on tuollainen yhteinen juttu (edes toisen) tyttären kanssa.

Valokuvia ei Hesassa tullut kovinkaan paljon otettua. Nykyään huomaan kuinka haluan entistä enemmän nauttia reissuista ja tapahtumista ilman ajan tuhlaamista valokuvaamiseen. Vaikka sitten jälkikäteen välillä harmittaakin kuvien vähyys. Kamerani tosin on edelleen huollon tarpeessa, joten eipä tuosta mihin sattuu tarkentavasta kapistuksesta niin paljon iloa tällä hetkellä olekaan…

Niskajuminikin vaikutti jo helpottavan hetkeksi (kiitos keskiviikkoisen hieronnan ja akupunktion) mutta nyt jumitus on jälleen palaamaan päin. Taidan siis oikaista itseni loppuillaksi television ääreen. Ennen paluuta arkeen ja aikaista aamuherätystä… Leppoisaa sunnuntai-iltaa muillekin!