päiväni floristina osa II

Aurinkoista aamua, on tämä keli uskomaton – kello puoli kahdeksan ja lämmintä +23. Meillä aamu alkoi varhain sillä olemme jo odottelemassa lauttaa kohti Tallinnaa… toivottavasti myös siellä paistaa vielä tänään! Ennen luvattuja ukkosia… Saas nähdä millaiset sateet sieltä saapuvat – meillä kun on lauantaina vuorossa Nightwishin keikka Lahdessa.

Nämä helteet eivät houkuttele istumaan koneen äärellä joten yllättäen postaustahtikaan ei ole päätä huimannut viime viikkoina. Ja yllättäen nämäkin kukkakuvat pääsevät blogiin asti vasta pionikauden loputtua ja kukkakimpun kuivuttua… mutta parempi myöhään :)

Mutta mitä ihmeen kukkia seuraavaksi maljakkoon? Jouluisia papukaijatulppaaneita odotellessa :D Hortensioita? Niin harmillista etten onnistunut kasvattamaan yhdenyhtä unikkoa tai muutakaan kukkaa omaan kotipihaan pionipensaiden lisäksi. Kuinka ihanaa olisikaan poimia kukkia maljakkoon suoraan kotipihasta, koko kesän ajan… Mustikanvarpuja sentään onneksi löytyy metsästä – josko niiden ympärille keksisi jonkun uudenkin kimpun. Varvuista kun tuli lähes uusi lempparini, niin simppeliä ja kauniin vihreää…

Mutta nyt laivaan! Helteistä torstaipäivää – vaikka itse kuvittelin tänään olevan perjantai. Loman parhaita puolia – jatkuvasti päivistä sekaisin ;)

EDIT. vieläköhän Tallinnasta saisi pionikimppuja? Eri asia miten ne saisi tällä helteellä säilymään kotiin asti…