friday on my mind

Perjantai-iltaa! Mihinkäs se viikko taas vierähti niin etten blogiinkaan asti ole ehtinyt vaikka vakaana aikomuksena onkin ollut.

Aiemmin työstin blogia jokaikisenä iltana – joka toinen ilta kirjoitin postauksen ja joka toinen käsittelin valokuvia tai vastailin kommentteihin. Kunnes tein tietoisen päätöksen pitää myös vapaapäiviä koko touhusta. Jotta en missaisi koko muuta elämääni. Päivät töissä, illat blogia… aikamoinen rumba. Ja nyt kun on antanut vapaa-ajalle pikkusormen, meinaa se välillä viedä koko käden… Edelleen poden huonoa omatuntoa ellen tee iltaisin blogia mutta kieltämättä välillä on ihanaa vain istahtaa sohvalle suoraan jumpan jälkeen klo 21, eikä vasta puoliltaöin kuten minulla on ollut tapana.

Tänään olin ajatellut ehtiväni kirjoitella postausta koko illan, combatin (olipas hurjan hyvä tunti, kiitos hyvien miksausten!) jälkeen mutta ääh, jumiuduinkin tekemään töitä. Juu ei pitänyt mutta halusin saada yhden homman hoidettua ennen koneen sulkemista. Siinä sivussa siivet yms. uuniin ja Väinön kanssa hääräämistä niin kas kummaa, kello onkin jo miltei yhdeksän ja muu perhe saapui treeneistä ja rinteestä. Joten nyt tämä kotikonekin siis kiinni ja ruokaa lautaselle!

Kuvituksena kulunutta viikkoa ilahduttaneet kukkaset. Kuivahtaneet raasut jo maljakkoon joten uusia pitää taas saada.

Edessä ihana viikonloppu ilman mitään ihmeempiä. Hieman harmittaa että päätin olla aloittamatta valokuvausopintoja – ne kun olisivat alkaneet tänä viikonloppuna. Minun oli tarkoitus kirjoitella kyseisestä aiheesta mutta siitä lisää tuonnempana.

Nyt ruokaa! Ja Voice.