kodin pikauudistus – uudet julisteet

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Aurinkoista perjantaita! Tämänkin postauksen otsikoksi sopisi aiemmin käyttämäni ”same same but different” sillä yksi helpoimmista tavoista (uusien tyynynpäällisten ohella) uudistaa kotia nopeasti ja varsin edullisesti ovat erilaiset julisteet. Siksi hihkuinkin riemusta saadessani tilata Deseniolta muutaman uuden julisteen entisten kaveriksi.

Desenion sivuilla meinaa iskeä pahimman luokan valinnanvaikeus sillä ainakin minun tekisi mieleni ties millaisia kuvia… Ostoskorissani taisi nytkin parhaimmillaan olla kolmisenkymmentä erilaista ja eri tyylistä julistetta :D Siitä sitten vain rankkaamaan ne kaikista mieluisimmat… kuvien vaihdellessa karttajulisteista muotiin, graafisista kuvioista norsuihin, tekstitauluista mustavalkoisiin henkilökuviin. Miten niin olen kaikkiruokainen? Ensin tuumin valitsevani jonkun tietyn punaisen langan – teeman mikä sitoisi kaikki julisteet yhteen. Mutta eihän moisesta mitään tullut vaan päädyin tilaamaan julisteet jälleen kerran pitkälti fiilispohjalta. Niinpä meiltä löytyykin nyt sekalainen kirjo erilainen julisteita – jotka kuitenkin jollain kierolla tavalla sopivat kaikki yhteen. Ehkä se on tuo julisteissani toistuva värimaailma… maanläheisiä sävyjä ripauksella tummempaa tunnelmaa. Julisteet eivät hyppää silmille mutta tuovat silti hieman särmää sisustukseen.

Olen itseasiassa tilannut Deseniolta julisteita montakin kertaa viime vuosien aikana – viimeksi pari kuukautta sitten kuvissakin näkyvät hieman tummanpuhuvat julisteet Jump ja Grey sekä Capo D´Opran, kuvan upeasta vaaleanpunaisesta, rosoisesta kiviseinästä. Niiden seuraksi innostuin nyt tilaamaan kaksi pitkään ihastelemaani Tove Frankin taidevalokuvaa – mustahattuisen naisen (Pocus) ja lähikuvan sulka-asuisesta naisesta (Hush). Yllätin jopa itseni tilaamalla myös pari kullansävyistä kehystä! Meiltä kun löytyy tähän mennessä ainoastaan valkoisia tai mustia kehyksiä. Mieleni on kuitenkin jo pitkään tehnyt testata miltä tietyt julisteet näyttäisivät kullan värisissä kehyksissä… ja mukavan raikkailtahan nuo näyttävät.

Koska itselläni on tapana pitää tauluja mieluummin tasojen päällä kuin seinillä, ovat kehystetyt julisteet se järkevin vaihtoehto. Mutta tällä hetkellä minua kiinnostaisi kokeilla seinään kiinnitettäviä klipsejä, joihin kuvat saisi kätevästi roikkumaan. Mukavan kevyt ja aivan erilainen vaihtoehto! Tähän asti olen vastustellut kyseistä ideaa ajatellen julisteiden vain pölyyntyvän ilman asianmukaisia kehyksiä mutta ääh, tokkopa ne niin paljon pölyyntyisivät etteikö tuotakin voisi kokeilla!

 

Mitäs tuumitte näistä minun valinnoistani? Itse olen todella tyytyväinen – samoin tyttäret, joiden huoneisiin muutama juliste on päätymässä. Sain myös teitä lukijoita varten 25% alennuskoodin Desenion julisteista eli:

Käyttämällä koodia MARJA25 saatte 25% alennusta Desenion julisteista 23.-26.3. välisenä aikana.
Alennus ei koske handpicked- tai yhteistyöjulisteita eikä kehyksiä. 

Itseänikin jäi vielä muutama juliste kutkuttamaan mutta enköhän pärjää näillä viimeaikaisilla hankinnoilla taas jonkin aikaa… :) Piristävät kyllä kodin ilmettä kummasti!