perjantain perinteinen sisustusinspis

Perjantaita! Normaalisti olisin juurikin tällä kellonlyömällä nauttimassa perjantain combatista mutta tällä viikolla salilla vietetään hyvä olo -viikkoa ja sen vuoksi combat on korvattu millälie balancella. Höh sanon minä! Toki balancestakin tulee hyvä olo mutta mulle se paras olo tulee juurikin tuosta työviikon nollaavasta ja viikonlopun aloittavasta hikitreenistä. No, pitää hikoilla sitten ulkona juoksulenkillä… tai kaupungilla pikkujoulumekkoa etsien – (tuskan)hiki se siinäkin tulee.

Tänä perjantaina tarjolla perinteinen sisustusinspis. Varsin perinteinen sillä yllättäen tämäkin asunto sijaitsee läntisessä naapurimaassamme. Yleensä en tiiliseinistä juuri välitä mutta tässä kodissa seinä tuo kieltämättä mukavaa tunnelmaa. Oleskelutilan erottaa eteisestä matalahko väliseinä – mielestäni hyvä idea pienessä kodissa. Toki avarampaa olisi ilman tuota seinää mutta sinänsä ratkaisu on toimiva ellet halua katsella eteistä suoraan sohvalta :)

Oleskelutilan tiiliseinää enemmän ihastuin kodin makuuhuoneeseen. Ihanan tumma! Kieltämättä tekisi itsekin mieli maalata joku oman makuuhuoneemme seinistä tummaksi. Mies saattaisi kyllä kommentoida tähän, että ellen olisi halunnut viimeksi maalata sinisiä hirsiseiniä valkoisiksi niin… No mutta, ne siniset hirsiseinät olivat kyllä kaikkea muuta kuin tunnelmalliset… ;) Toko jo pelkillä tummemmilla liinavaatteilla saisi ilmettä muutettua jonkin verran.

 

All photos via Entrance Mäkleri.

Tällainen inspis tällä kertaa. Nyt kone kiinni ja viikonlopun viettoon! Vielä kun osaisi päättää juostako vai mitä tehdä siihen asti kunnes haen tanssitytöt treeneistä iltakahdeksalta… Missä ihmeessä luuraa juoksumotivaationi, kysynpähän vaan! Istun siis tällä hetkellä vielä työpaikalla, tarjolla olisi lenkki Pyynikin maastossa mutta… mistä löytäisin aiemman juoksuintoni?! Ehkä se löytyy ainoastaan juoksemalla ja kunnon pikkuhiljaa taas kasvaessa. Let´s see!

Leppoisaa viikonloppua kaikille! Isänpäiväviikonloppua ღ