Kaksosperhearkea ja kuntoilua, sisustusta ja shoppailua, matkailua ja mökkihöperyyttä. Mausteena mutakakkuja ja maratonreenejä, remontointia ja ruuhkavuosia. Pieniä palasia elämästä vaaleanpunaisessa hirsitalossa – kahvikupillisen ja suklaan kera.

About living with twin daughters, about travelling and being at home. About renovating and decorating, fashion and design. About daydreaming and simple ordinary things. Tiny pieces from my life – through my camera. With a cup of coffee and enough chocolate.

Photographing with CANON EOS 6D. All photos are mine unless mentioned otherwise.

Vuonna 2009 perustetun lifestyleblogin ja kameran takaa löytyy pirkanmaalainen, kahvia, suklaata, pellavalakanoita ja bodycombatia rakastava Marja. Intohimoinen harrastelijavalokuvaaja, joka inspiroituu kaikesta kauniista ympärillään. Haluaisi osata leipoa rennosti ilman reseptejä, kävellä korkokengillä ja saada vaatteensa mahtumaan yhteen vaatehuoneeseen. Blogissa fiilistellään, etsitään arjen kultareunuksia ja opetellaan nauttimaan hetkestä – haaveillen silti matkailusta, kauniista kodeista sekä siitä täydellisestä vaatekaapista. Löydät minut myös Facebookista, Instagramista sekä Pinterestista.

Yhteydenotot bloggaajaan: marja72@gmail.com

Kaupalliset yhteistyöt: fi-mediaratkaisut@aller.com

Lue lisää kaupallisista yhteistöistä: Some- ja blogiyhteistyöt