perjantain & koko viikon parhaat

Perjantai-iltaa! Sitä perusperjantaita tällä kertaa, kaikkine elementteineen (toisin kuin viime perjantaina). Olen koko viikon miettinyt miksi ihmeessä olen ollut joka päivä jotenkin huonolla tuulella – tai miksi on tuntunut siltä että kaikki menee pieleen… Olen melko varma, että ainakin yksi osasyy moiseen on ollut liikunnan puute. Olen nimittäin kiltisti potenut tätä viisaudenhampaan leikkausta ja jättänyt combatit ym. rankemmat liikunnat väliin. Ja napsinut särkyyn buranaa. Kunnes tänään suuntasin combatiin – niin ihanaa! Vaikka en ihan täysillä vielä tuntia vetänytkään, on olo silti heti parempi. Liikunnalla on kyllä uskomaton vaikutus elämänlaatuun, ainakin allekirjoittaneella.

Mennyt viikko lienee ollut se harmain ja pimein tämän syksyn viikoista by so far – onko siis ihme jos omakin fiilis on välillä ollut melkoisen harmaa. Vaikka mukaan onkin mahtunut sitä hetkestä nauttimista. Eilen nautin päivästä Helsingissä – potien tosin samalla huonoa omatuntoa vapaapäivästäni. Minullahan on siis edelleen reilut 100 plussatuntia, jotka kertyivät vanhassa toimenkuvassani. Nuo pitäisi pitää pois mutta entäs kun jokaisena plussavapaapäivänä on huono omatunto siitä että olen pois… Ristiriitaista sillä vapaapäivät ovat toki ihanaa luksusta! Yritin kuitenkin eilen vaimentaa omatunnon ääneen ja nauttia päivästä Hesassa. Jouluvaloista. Kiireettömyydestä. Ja ennenkaikkea Ikean järjestämästä jouluillasta ღ Minulle bloggaajana moiset tilaisuudet ovat nimittäin luksusta. Kun ei asu pääkaupunkiseudulla, tulee harvemmin lähdettyä mihinkään tilaisuuteen – vaikka kuinka haluaisikin lähteä. Mutta onneksi eilen lähdin! Kaunis kiitos vielä Ikealle kivasta illasta!

Eilisessä ehkä Ikean jouluiltaakin mukavampi asia oli eräs kohtaaminen kaupungilla. Kiitos siitä sinulle blogini lukija ღ En edes tajunnut kysyä nimeäsi mutta kiitos kivasta juttutuokiosta tätä kautta! Kiitos kauniista sanoistasi, jotka toivat minulle hyvän mielen. Pelastit tämän suhteellisen surkean viikon :) Sain kieltämättä myös uutta motivaatiota jatkaa blogia omillani – vaikka tällä viikolla olenkin ollut varma koko homman olevan tässä ja pikkuhiljaa paketissa. Mutta ehkä tilaus tällaiselle tavisblogillekin (ilman sen kummempia yhteistöitä tms.) on tosiaan edelleen olemassa.

Viikon parhaisiin asioihin lukeutuu myös jouluradio. Vaikka en kyseistä kanavaa kauhean paljon ole aiempina vuosina kuunnellutkaan, on se tuonut tällä viikolla ihanan joulufiiliksen vesisateen ja pimeyden keskelle. Ensi viikolla taidan siirtyä kuuntelemaan omaa jouluista soittolistaani.. eipähän sitten tarvitse jouluna harmitella ettei tullut kuunneltua riittävästi joululauluja :)

Mutta nyt, siipiä ja siideriä! Ne perjantain parhaat. Unohtamatta Possea, Cheekin keikkaa ja tämän viikkoisia Idolsin jaksoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*