tervetuloa (lämmin) syyskuu

Ihanan lämmintä, syyskuista maanantai-iltaa. Käväisin juuri hakemassa tyttäret koululta – viettivät illan Tampereen Teatterissa taidetestauksen merkeissä. Kävivät katsomassa tällä viikolla ensi-iltansa saavan näytelmän Sademies. Kyseessä on siis kotimainen versio 1980-luvun lopulla Oscareita kahmineesta Rain Man -elokuvasta. Vaikutti siltä, että nuoriso piti näkemästään, aivan samoin kuin itse tuolloin viime vuosituhannella.

Syyskuu tuntuu alkaneen itselläni kurkkukivun merkeissä – kaktus jämähti kurkkuuni jo lauantaina, pysytellen siellä edelleen. Toivottavasti tästä ei kehittyisi tämän kummempaa flunssaa! Levätähän en tunnetusti ole malttanut – eihän näillä keleille malta levätä, eikä pysyä neljän seinän sisällä! Sen verran annoin periksi, että vaihdoin tämän illan combatin pitkään kävelylenkkiin Väinön kanssa. Ja hyvä niin – kuntosalille ja jumpalle kun ennättää niillä syksyn sateillakin!

Tosin vaikuttaa siltä, että sateita saadaan (onneksi!) odotella. Ihan uskomatonta lukea iltapäivälehtien ennusteita tavallista lämpimämmästä syksystä ja jopa helteiden palaamisesta. Palasivat helteet tai eivät niin aurinkoinen, lämmin syksy kuulostaa aivan loistavalta! Tämä taitaa olla ensimmäinen syksy aikoihin kun en ole vielä aloittanut haikailua etelän lämpöön. Ensimmäinen syksy kun tuntuu, että aurinkoa ja lämpöä on tankattu riittävästi. Kerrankin! Ja tulihan sitä tankattuakin – viettämällä kaikki mahdollinen aika ulkona auringossa. Saa nähdä jatkuuko tämä fiilis vielä loka-marraskuussakin :) Mutta ainakin tällä hetkellä huomaan haaveilevani etelänreissun sijaan kaupunkilomista… Tukholmasta, Köpiksestä, Lontoosta, Pariisista. Voi kunpa joku haaveista toteutuisikin!

En ole tehnyt mitään sen kummempia suunnitelmia tälle syksylle. Aiemmin haaveilin aloittavani jotkut opinnot (työn ohessa) mutta ääh, en ole vieläkään keksinyt mitä opiskella. Syventääkö markkinoinnin ja viestinnän opintoja vai keksiäkö jotain aivan muuta?! Vai käydäkö ”vain” töissä ja nauttia illoista kuntoillen ja tv-sarjoja katsellen. Ainakin aion alkaa seurata niin huomenna alkavaa Ensitreffit alttarilla – kuin Suomen kaunein koti -ohjelmaa. Mukavaa vaihtelua näille kesän suosikeilleni, The Handmaid´s Talelle ja The Affairille – jonka neljäs kausi on ihan huippuhyvä!

Mitä syysvaatetukseen tulee, mennään vielä näemmä melko kesäisillä seteillä. Housuja en itseasiassa ole käyttänyt kuin tasan kaksi kertaa – toissa lauantaina Lahden mäkimontussa, ja eilen näitä kuvia räpsiessä. Sitä ennen olen tainnut pukeutua housuihin viimeksi toukokuussa… Olikin positiivinen yllätys, että housut ylipäätään mahtuvat edelleen jalkaan :) Sukkiakaan ei näemmä tarvitse ihan vielä kaivaa esille – ihanaa! Toisaalta syksyssä parasta ovat juuri ne syysvaatteet – neuleet, kaulahuivit, nilkkurit, sukkahousut mekkojen kanssa. Mutta ehkä maltan niitä kuitenkin vielä hetken odotella ;) Onneksi kukkakuosikausikin näyttää jatkuvan, ainakin minulla. En nimittäin voinut vastustaa kiusausta tämän kukkapuseron nähtyäni…

Dagens: pusero New Yorker, housut Zara, laukku Marc by Marc Jacobs

Syyskuun kunniaksi pitkästä aikaa siis asupostausta. Vaan kylläpä alkaa olla entistä tuskallisempaa nähdä omia kuviaan – näytin suurimmassa osassa kuvista nimittäin ihan persjalkaiselta… vaikka en sellainen ole tiennytkään olevani :D Yritän kuitenkin silloin tällöin tehdä näitä asupostauksia kun tiedän teidän näitä toivovan…

Piti vastailemani vielä viimeisimpiin kommentteihinne, mutta kellon lähennellessä puoltayötä, tuo saa jäädä huomiseen. Nyt vielä hetkeksi television ääreen (tää taitaa olla mun yleisin lopetussitaatti). Sen verran taidan antaa kurkkukivulle periksi, että käyn hakemassa itselleni kupin kuumaa teetä…

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*