kukkakuosikuume

Niin se sitten iski… kauhea kukkamekkokuume. Oikeastaan olen potenut samaa vaivaa jo koko kesän mutta sinnitellyt tautia vastaan sillä juurihan minulla oli myös kova pitsimekkokuume.

All photos via Pinterest.

Kesän moniin rippijuhliin hankkimani pitsimekko tuntui juhlissa kuitenkin jotenkin ihan vääränlaiselta ja näinkin kaikkialla vain kukkamekkoja… Joka juhlissa harmittelin salaa mekkovalintaani, niin ihana kuin tuo pitsimekkoni* olikin. Nyt tuo mekko näyttää btw olevan tarjouksessa mikäli joku sitä vielä havittelee :)

Yhtään kukkakuosista mekkoa en silti koko kesänä ostanut, kunnes taannoin sorruin tähän ihanaan GP & J BAKERin ja H&M:n yhteistyön tuloksena syntyneen malliston mekkoon. Vaikka mekko ei minulle malliltaan mikään ihanteellinen olekaan… Tuo kuosi vaan näytti ja näyttää edelleen niin ihanalta! Vielä mekko ei näillä helteillä ole käyttöön asti päässyt mutta josko tänä iltana lähtisin tuolla Tampereen Filharmonian puistokonserttiin… Miltei jo odotan syksyisempiä kelejä jotta mekkoa voisi käyttää mustien paksujen sukkisten ja joko paksun neuletakin tai mustan nahkatakin kanssa. Siis miltei, ei kuitenkaan ihan vielä! Innostuin silti jo keräämään inspiskollaasiin kivoja nahkatakki + kukkamekko yhdistelmiä – vai mitäs tuumitte ylläolevista asuista?

Itse olisin jo löytänyt monta ihanaa syksyynkin sopivaa kukkamekkoa mutta äh, miten lähes kaikki saavat minut näyttämään vain ja ainoastaan tätimäiseltä? Kaksikymppisillä sama mekko + nahkarotsi näyttää huippuhyvältä, minä näytän tädiltä :D Ehkä nykyinen kukkamuoti onkin tarkoitettu vain niille parikymppisille? Tai ehkä tuo tätifiilis onkin vain oman pääni sisällä. Tai ehkä 45+ ikäisenä nyt vaan alkaa jo näyttää tädiltä :D

Samalla pohtiessani tätä kukkakuosien voittokulkua, olen harmitellut kuinka meninkin heittämään keväällä kymmenkunta kukkamekkoa tai -hametta uffille… okei, olivathan ne ikivanhoja eivätkä ehkä ihan nykymuodin mukaisia mutta muutama helmi joukossa kyllä olisi ollut.

EDIT. tämän illan asuksi taitaneekin valikoitua housut ja sadetakki… sen verran vettä (ja ukkosta) tuntuu nyt ilmatieteenlaitoksen sadetutka tälle illalle lupaavan… plääh!

 

*sisältää mainoslinkkejä / contains ad links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*