Tallinnaa vaaleanpunaisten lasien läpi

Meinasin toivotella leppoisaa sunnuntai-iltaa mutta nythän onkin perjantai, jee! Lomalainen täällä siis edelleen aivan sekaisin päivistä. Sunnuntaifiilis johtunee tällä kertaa siitä, että tuntuu kuin olisimme juuri palanneet viikonloppureissulta Tallinnasta. Vaikka vietimmekin siellä torstaista perjantaihin. Olisin voinut sujuvasti olla Tallinnassa vielä toisenkin yön – sen verran monta kaunista ovea ja rakennusta taisi vielä jäädä ihastelematta… mutta tämä yksikin yö toi reissuun mukavasti lisää pituutta. Kameraa käytin harvinaisen vähän (mikä näin jälkikäteen harmittaa), puhelimen muistiin tallentui enemmänkin kuvia – mutta pääasiassa keskityin vain olemaan ja nauttimaan.

Kameraan ja puhelimeen tallentuneita kuvia selatessa vaikuttaa siltä kuin olisin katsellut Tallinnaa vaaleanpunaisten lasien läpi – niin monta vaaleanpunaista rakennusta olen näemmä kuvannut. Mutta minkäs sille teet, että vaaleanpunaisissa (kivi)taloissa vain on sitä jotain :) Vai mitä tuumitte tuosta yläkuvan erkkeristä ja sen yläpuolella olevasta parvekkeesta? Sekä ullakkoikkunasta kaiken yllä ღ Tuollainen ihana kaupunkiasunto Tallinnasta ei olisi yhtään hullumpi ajatus… Taidanpa pistää loton jälleen vetämään ;D

Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa… Vaikka viime yön nukuinkin (koko perheen lailla) kuin tukki aivan ihanassa ullakkoasunnossa tuon vaaleanpunaisen talon naapurissa, eivät silmät meinaa pysyä enää auki. Sitä edellisyönä kun ennätin nukkua kokonaiset kaksi tuntia. Vaan minkäs teit kun ei tuolloin nukuttanut – pesin autoa puoliltaöin ja sen jälkeen pakastin mökiltä keräämäni mustikat, pesin pyykkiä, katselin ottamiani rippikuvia… Nyt siis ruokaa, jakso The Tunnel -sarjaa Areenasta ja nukkumattia tapaamaan! Mukavaa viikonloppua kaikille, ukkosista huolimatta. Pakko myöntää (vaikka helteitä yli kaiken rakastankin) tällaisen hieman viileämmän sään tuntuvan välillä ihanan raikkaalta.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*