kohti kesäistä Helsinkiä

Terveiset Onnibussista! Koska odottamamme Tukholman reissu peruuntui alkuviikolta, päätimme lähteä edes Helsinkiin pariksi päiväksi. Haaveissani olen suunnitellut viettäväni Hesassa hieman pidemmän aikaa nyt kesälomalla – mutta ensihätään riittää kaksi päivää ja yksi yökin. Kunhan pääsee edes hetkeksi pois kotiympyröistä, tuntuu lomakin ehkä vielä enemmän lomalta.

Tänään suunnitteilla ainakin reissu Suomenlinnaan ja illaksi ehkä Lintsille – tai sitten ihan vain haahuilua kaupungilla, kesäisestä Helsingistä nauttien. Perjantaille lupaavat puolipilvistä joten silloin vuorossa kaupoissa kiertelyä ja kahviloita. Ja myöhään illalla vasta kotia kohti. Tiedossa siis pari ihanaa kaupunkipäivää – kaksin toisen tyttären kanssa. Loppuosaa perheestä kun ei voisi vähempää kaupunkiloma kiinnostaa – ihme tyyppejä :D Onneksi saan näille reissuille seuraa edes tuosta toisesta tytöstä.

 

Mukaan lähti tällä(kin) kerralla aivan liikaa vaatetta – näillä selviäisi viikonkin reissusta aivan mahtavasti! Mutta kun en osaa ikinä päättää mitä pakata ja mitä jättää kotiin… niinpä pakkaan ihan kaiken mahdollisen. Ja käytän mitä todennäköisemmin yhtä ja samaa vaatesettiä koko paripäiväisen matkan ajan :D Ehkä jätän laukun purkamatta huomisiltana sillä samoilla pakkauksilla taidan lähteä myös seuraavalle reissulle – mikäli suunniteltu Tallinnan reissu yhdessä ystäviemme kanssa toteutuu ihan lähiaikoina! Syytä olisi sillä nyt on uusi passikin haettuna vanhaksi menneen tilalle…

EDIT. Muistuipa juuri mieleeni, että meillähän taitaa olla tänään 21. hääpäivä. Hyvää hääpäivää siis sinne mökillekin :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*