kohti juhlia

Aurinkoista sunnuntaita tienpäältä! Olemme matkalla kesän ensimmäisiin rippijuhliin, juhlimaan kummipoikaamme. Tuntuu kuin tuon kummipojan ristiäisistä olisi vasta pieni hetki… niin vain on vierähtänyt viisitoista vuotta, kuin huomaamatta!

Muistan kuinka tutustuimme kummipoikamme äidin kanssa aikoinaan netin keskustelupalstoilla – siitä lähtien yhteys tuon sielunsiskoni kanssa on säilynyt, ruuhkavuosista huolimatta. Aikojen alussa sovimme, että jos luoja lapsia meille soisi, niin ryhtyisimme toistemme esikoisten kummeiksi. Ja tässä sitä nyt ollaan – matkalla tuon esikoisen rippijuhliin ღ

Lupasin myös yrittää ottaa kummipojastamme rippikuvat. Valehtelisin jos väittäisin etteikö moinen lupaus jännitä ja stressaakin aivan hirveästi. Varsinkin kun ihmisten kuvaaminen ei ole vahvin puoleni. Osaan kyllä kuvata niitä kukkia ja kakkuja – kumpiakaan kun ei tarvitse juuri ohjailla, mitä nyt hieman käännellä eri kuvakulmiin :D Mutta ihmisten kuvaaminen on jotain aivan erilaista, ainakin minulle hurjan haastavaa. Ja kun kameran takaa löytyy äärimmäisen kriittinen kuvaaja, ei tehtävä ole kovinkaan helppo. Eikä tehtävät lopu näihin juhliin sillä taisin mennä lupaamaan kuvaavani myös seuraavan sunnuntain rippilapset eli tyttöjen serkkupojat :)

Mutta ennen kameraan tarttumista aion keskittyä itse juhliin. Ensi vuonnahan on vuorossa meidän omien tyttäriemme rippijuhlat joten tämän kesän neljät rippijuhlat ovat hyvää harjoitusta tulevaan.

EDIT. koska kuvan mekosta on tullut jo paljon kyselyitä instan puolella niin kyseessä on siis tämä Paper Dolls -merkkinen pitsimekko* Asokselta. Mekko on kohtalaisen pientä kokoa sillä minun piti tilata tästä koko 42. Kun riittävän monta eri Asoksen nettisivua selasi, onnistuin mekon tuossakin koossa löytämään…

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*