kun kesä palasi & kesäsuosikkeja

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: PURA Finland

Taas yksi kesäinen viikonloppu takana. Tänään tuntui siltä kuin kesä olisi palannut takaisin – niin ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä! Aamupala ulkona auringossa, terassilla kaupungilla syöty pizza, iltalenkki lämpimässä kelissä. Tykkään niin! Kun tuohon lisää vielä lähes yöttömän yön niin voi mikä kesäfiilis!

Valoisasta kesäyöstä pääsinkin nauttimaan viime yönä viedessäni toisen tyttäristä rautatieasemalle puoli kolmelta yöllä lähteneeseen Rovaniemen junaan… Sinne lähti tyttö Väinön kanssa koirapiireistä löytyneiden ystäviensä luo ღ Kotiin kolmen maissa ajellessa alkoi aamu jo valjeta ja linnut lauloivat kuorossa… Siinä hetken muistelin nuoruusvuosia – sitä fiilistä kun valoisassa kesäyössä kotiutui hauskan baari-illan jälkeen, hiertävät kengät kädessä roikkuen :D Siinä hetkessä sitä tunsi aina elävänsä – niin silloin nuorempana kuin viime yönäkin. Pitäisiköhän sitä lähteä joku ilta terassikierrokselle – vink vink ystävät :D

Vaan hohhoijaa miten aamulla väsyttikään sillä en nukkunut viime yönä käytännössä yhtään – niin kovasti jännitti reissulaisten puolesta ja vähän väliä vaihdettiinkin kuulumisia junassa istuvan tyttären kanssa.  Ei ihme, että tänään iltalenkillä jalat painoivat vähintään tuhat kiloa… Kummasti sitä on silti tämän päivän jaksanut – kuten viimeksikin kun valvoin koko yön reissatessamme Italiaan. Onneksi tulen toimeen vähillä yöunilla. Silmäpusseissa ja ihossa valvotut yöt toki näkyvät mutta näin kesäisin eivät muuten juuri tunnu… Jos jaksaisin, valvoisin varmasti koko kesän ja nauttisin tästä valosta ღ

Yksi suosikkipaikoistani kesä-Tampereella on osassa kuvistakin näkyvä Mustalahti Särkänniemen vieressä. Nuo vanhat laivat tuovat Mustalahteen oman tunnelmansa ja Ravintola Kaisla muistuttaa minua menneistä ajoista – isoäitini kun on ollut töissä vuosikymmeniä sitten samaisessa makasiinissa toimineessa ravintolassa ღ

Kuvissa näkyvät myös tämän hetken suosikkivaatteeni ja asusteeni. Viime hetkellä Genovasta ostettu musta pitkä trikoohame – mitään muuta ei tekisi mieli käyttääkään kuin tuota mukavuusvaatetta! Ja kesään ihanasti sopiva valkoinen PURAn pellavapaitis* ღ Sain teille muillekin PURAn verkkokauppaan 15% alekoodin tunnisteella ”KESÄKUU”, voimassa kesäkuun ajan :) Mustavalkoiseen asuun tuo mielestäni kivasti väriä tuo Guccin lempilaukkuni – loving it!

Vaan pitäisiköhän sitä malttaa kuitenkin mennä vihdoin nukkumaan, kellon lähestyessä puoltayötä – ja herätyskellon piristessä klo 6 huomisaamuna… Onneksi minulla on tiedossa vain nelipäiväinen työviikko sillä perjantain pidän plussavapaata Kuopio tanssii ja soi -tapahtuman merkeissä.

* pusero saatu näkyvyyttä vastaan

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*