no rain, no flowers

Perjantai-iltaa täältä kahvilasta! Ajatuksenani oli combatin jälkeen avata kotona kuoharipullo ja nostaa jalat sohvalle – relata täysin tämän päivän ja viikon jälkeen. Toisin kuitenkin kävi tyttären kaivatessa treenikyytiä. Mutta ei tässäkään valittamista. Ulkona paistaa aurinko, kupissa cappuccinoa ja hetki omaa rauhaa… ja se kuohari kotona kylmässä odottamassa.

En juurikaan ole kirjoittanut päivätyöstäni täällä blogissa – se ei kuulu tänne, näihin ympyröihin. Vuosien saatossa olen saattanut mainita yt:t, toimenkuvan muutokset, kiireiset kuunvaihteet… mitä milloinkin. Tänä keväänä olen totutellut uusvanhoihin työtehtäviini (asiakaspalvelussa, nörttihommiani järjestelmäasiantuntijana onneksi unohtamatta ;) ) Olen samalla todennut pitäväni nykytyöstäni – samoin kuin uusvanhasta tiimistäni ღ Ja kuinka hurjan tyytyväinen olenkaan saadessani pitää nykyisen toimenkuvani organisaation ympärilläni kokiessa muutoksia.

new beginnigs are often disguised as painful endings

Muutosten pyörteissä huomaan usein tukeutuvani erilaisiin aforismeihin – niitä olen selaillut viime viikkoina mm. tästä kuvissakin näkyvästä notebookista*. Notebook on valloittavan Fridan käsialaa – sivu toisensa jälkeen osuvia (englanninkielisiä) mietelauseita ja Fridan upeita valokuvia. Näin someaikakaudella perinteiset kalenterit, notebookit, vihkot ja kirjat tuntuvat jotenkin entistä ihanammilta.

sometimes you win, sometimes you learn

Frida lupasi lähettää samanlaisen notebookin myös yhdelle teistä lukijoistani! Arvonnan voittaja saa itse valita haluaako mieluummin vaaleanpunakantisen vai tummanpuhuvan kirjan. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen ensi perjantaihin 4.5. klo 23:59 mennessä. Kerrothan vaikka samalla oman lempiaforismisi / voimalauseesi.

Omani on vuosikausia ollut latinankielinen (vanha latinisti kun olen :) ) omnia mea mecum porto – kaiken omaisuuden kannan mukanani. Kuvaa hyvin sekä tapaani kuljettaa vuosikaudet vinoa pinoa tulostettuja gradumateriaaleja autoni peräkontissa tai kymmentä kenkäparia töissä pöydän alla… että syvällisempää ajatusta siitä, että sydämessäni kannan mukanani kaiken tärkeimmän ღ

EDIT. nyt jo kotona, Vain elämää pyörimässä, pizza jäähtyneenä odottamassa syöjäänsä… :)

 

*notebook saatu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*