mansen blogikirppis iltatärpit

Lauantai-iltaa ja terveiset Finlaysonin Vooninkisalista! Totuttuun tapaan pöydät on käyty järjestämässä valmiiksi huomista Mansen blogikirppistä varten… ja kuten ennenkin, vatsanpohjassa lentelee pieniä perhosia…

Sain kuin sainkin kirppiskamat katsottua eilisillan ja tämän aamun kuluessa valmiiksi – äsken tosin keräilin vielä lisää vaatetta myytäväksi. Tässä vaiheessa tulee aina tunne, että tekisi mieli myydä ihan kaikki! Mutta eipä pöydälle määräänsä enempää myytävää mahdu. Ja ensimmäistä kertaa minulle tuli tunne, ettei meillä enää ole mitä myydä! Tai olisi jos oikeasti möisi kaiken. Mutta nyt olen päässyt siihen tilanteeseen, ettei kotoa enää löydy mitään ylimääräistä. Tämän kierroksen jälkeen olen jo pistänyt kiertoon kaiken sisustukseen liittyvän – sekä kaikki astiat ja kaikki sellaiset vaatteet, jotka ovat jääneet käyttämättä. Monesta ihanuudesta en vaan raaskisi millään luopua mutta miksi säästellä vaatteita, joita ei kuitenkaan tule ikinä pidettyä? Liian lyhyttä mutta muuten täydellistä mustaa mekkoa tai ihania farkkuja, jotka eivät kuitenkaan mahdu päälle… tai kahvikuppeja, joita ei ole kertaakaan käytetty…

Tervetuloa siis huomenna sunnuntaina (käteisen kera) klo 11-14 Vooninkisaliin, Väinö Linnan Aukiolle moikkaamaan meitä kirppistelijöitä! Ja mielellään tyhjentämään meidän kaikkien pöydät :D Meidän bloggareitten lisäksi mukana on tällä kertaa myös mm. Bo LKV myymässä stailauskamojaan (ooh, en malta odottaa näkeväni mitä heillä on myytävänään!) sekä Finlaysonin outlet. Paikan päältä löytyy myös Retromoderni Suvin pojan pitämä pop up -kahvila :)

 

Mukana myymässä seuraavat bloggarit:

Ja nyt syömään! Viimeksi olenkin ennättänyt syödä seitsemän aikaan aamulla joten nälkähän tässä jo meinaa vaivata. Hieman fiiliksiä laski tuo Tapparan häviö… mutta ehkä tästä toivutaan ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*