perjantain perinteinen

Keväisen perjantain myöhäisiltaa! Vaikka täällä meidän kulmilla lunta riittää vielä vaikka kuinka, tuntui tänään silti niin ihanan keväiseltä! Niitä penkkoja ja lumikasoja katsellessa ei tosin uskoisi, että eletään jo huhtikuun puoltaväliä – ihan kuin koko kevät olisi mennyt salaa ohi. Ensi viikon lämpöennusteita katsellessa totesin, että hypätäänkö tässä nyt suoraan talvitakista neuletakkiin… Enkä kyllä yhtään ihmettele, jos tästä povataan pahinta allergiakevättä aikoihin – kun koko luonto herännee kevääseen yhtäaikaa, nopealla aikataululla.

Tällä viikolla olen viettänyt etäpäivien lounastaukoni ulkona auringossa – niin ihanaa ja niin hyvä breikki päivään! Verrattuna normietäpäiviini, jolloin haen lounassalaatin tähän koneen äärelle ja syön samalla töitä tehden. Tuo huono puoli etätyöskentelyssä ainakin minulla on – että ei osaa pitää taukoja. Paitsi aurinkoisina kesäpäivinä :) Töitten jälkeen mietin jopa kaksi kertaa lähtisinkö juoksulenkille vai painelisinko jumppaan.. arvannette kumman valitsin ;) Sen jälkeen hurjaa vauhtia kaupunkiin, pyörähdys Hulluilla päivillä (mistä en tällä kertaa ole löytänyt mitään donitseja kummempaa, onneksi :) ) ja kiireen vilkkaa takaisin kotiin pakkaamaan. Nyt vielä yksi ylimääräinen strassauskierros ja sitten nukkumaan. Vaan mikähän siinä on kun silloin ei ikinä väsytä kun pitäisi?! Tämä sama toistuu ennen kaikkia tyttären tanssikisoja… kun tiedossa on aikainen aamulähtö.

Koti jää tällä kerralla kaaoksen valtaan sillä en ole ennättänyt tällä viikolla edes kunnolla siivota (joka-aamuista pikaimurointia ei lasketa) mutta jääköön. Ehtiihän sitä myöhemminkin… ja sillä välin voi ihastella kaikkia kauniita sisustusinspiksiä – kuten tätä kuvien kotia. Kahta huonetta ja keittiötä. En ole ikinä ollut punaisten (tai ylipäätään) tiiliseinien ystävä mutta kieltämättä tiiliseinä tuo hienoa särmää ja kontrastia moneen asuntoon. Olen itse asunut lapsuuteni punatiilisessä omakotitalossa missä alakerrasta löytyy paljon tiiliseinää myös sisältä – ehkä siinä syy miksi en moisesta ole juurikaan näin aikuisiällä haaveillut. Tässä kodissa minua miellyttää eniten tuo näkymä suoraan kohti isoja olohuoneen ikkunoita. Voi miten haaveilenkaan yhtä isoista ikkunoista…

All photos via Entrance Mäkleri.

Vaan nyt on pakko siirtyä kolvin ääreen että tulisi oikeasti mentyä nukkumaankin jossain vaiheessa. Huomisaamuna suunta kohti Seinäjokea – tällä kertaa sentään tiedämme jo mitä discodance-kisoista on lupa odottaa. Säihkettä, strasseja, kimallusta, irtoripsiä, ruskettunutta ihoa, krepattuja hiuksia, voimakkaita meikkejä… ja sitä hurjaa discomusiikin jytkettä :D Niin oma maailmansa johon pääsemme sukeltamaan taas parin päivän ajaksi.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*