sunnuntai inspiroivassa seurassa

Sunnuntai-iltaa! Onpas ollut jotenkin kiva viikonloppu! Jo perjantai-illasta lähtien fiilis oli ihanan rento – kun suunnitelmissa ei ollut juuri mitään ihmeellistä. Paitsi sunnuntain kohdalla merkintä ”By Pilke workshop Lillanissa”. Lauantai menikin jännittyneen odotuksen vallassa – kaupungilla kierrellessä, kahvitellessa ja tyttären treenien ajan illalla Pyynikin ja Pispalan maisemissa juostessa.

Tänään ajelin jälleen kaupunkiin, vein tanssitytöt treeneihinsä ja suuntasin kohti Viinikassa sijaitsevaa Lillania – hieman itsekin huvittuneena siitä tosiseikasta, että olin viimeksi torstai-iltana viettänyt Lillan Cafe & Butiikissa hauskaa naisteniltaa mm. Puuvillatehtaan muotinäytöksen merkeissä. Tämän päivän agendalla oli sommittelun ja juhlien maailmaan sukeltaminen yhdessä By Pilkkeen upeiden naisten kanssa. Löysin workshopeja ja mm. myyntistailauksia tuottavan By Pilkkeen viime vuoden puolella instagramista ja itseni aivan ihanasta, jouluisesta kranssiworkshopista. Ja sille tielle näemmä jäin :) Tämän päiväinen workshop jännitti aiempaa enemmän sillä olin lupautunut myös hieman kuvaamaan tapahtumaa… Näin jälkikäteen totesin jännittäneeni kuvaamista aivan turhaan sillä miten ihmeessä kuvat voisivat epäonnistua tällaisessa ympäristössä!

Väsättyämme moodboardeja ja rakennettuamme kauniita asetelmia Lillanin tuotteista, kukista ja kynttilöistä, pääsimme vielä stailaamaan tilaan juhlakattauksen. Ja voi vitsit miten paljon tuosta stailauksesta ja kattauksesta pidinkään! Valkoiset ilmapallot loivat ihanan kepeän tunnelman – harsokukkien, kynttilöiden ja sinisten astioiden viimeistellessä kokonaisuuden. Tai no, kokonaisuuden viimeisteli tuo ihana ympäristö – tuolit, pöydät, ikkunat… ja lopuksi pöydän ääressä nautittu kahvi rockyroadeineen.

Totesin kotiin ajellessani kuinka olin muutaman tunnin ajaksi unohtanut arjen, työn, kaiken mahdollisen! Kuinka olin keskittynyt vain kaikkeen kauniiseen ja inspiroivaan. Valokuvaamiseen. Ja kuinka olin tutustunut moneen uuteen, upeaan naiseen. Vaikka minua jännittääkin tällaiset tilaisuudet ja tilanteet – oli päivä kuitenkin kaiken jännityksen arvoinen. Moninkertaisesti.

Olisin voinut vain kuvata ja kuvata tätä näkymää – ja niin kyllä itseasiassa kuvasinkin. Luvassa siis lisää otoksia kunhan ennätän käydä kaikki kuvat läpi. Nyt minun on pakko hipsiä jääkaapille sillä en voi vastustaa yhtä paria juustosiivua ja ruisleipää… ja uusinta Selviytyjät Suomi -jaksoa. Ollaan toisen tyttären kanssa jääty aivan koukkuun tuohon(kin) ohjelmaan. Harvinaisen hyvä versio alkuperäissarjasta tämä kotimainen tuotos!

Mukavaa alkavaa viikkoa toivottaen, edelleen inspiroituneessa olotilassa leijuen… Kiitos By Pilke ja Lillan! On niin upeaa seurata sivusta rohkeita yrittäjiä. Jotenkin tämä päivä inspiroi minut miettimään jälleen myös sitä, mitä itse haluaisin loppuelämäni tehdä. Riittääkö minulle inspiroituminen workshopeissa ja kahviloissa vai voisinko itsekin toteuttaa jotain vastaavia. omia unelmiani?! Siinäpä mietittävää :)

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*