all time favourite (sisustusinspis)

Aurinkoista lauantaita täältä tien päältä! Miten voikaan olla näin upea keli – pilvetön taivas, pakkasta -14 astetta, lumiset puut. Hiihtolomakeli siis parhaimmillaan. Ja mitä tekee meidän perhe – istuu autossa… Onneksi matkaa Rukalle jäljellä enää reilut neljä tuntia eli ehdimme nauttia auringosta hetken vielä perilläkin. Kaikki Ruka-vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita sillä tämä on ensimmäinen kerta kohteessa ever. Tai no, allekirjoittanut on käynyt Rukalla kerran, 19 vuotta sitten työporukalla – mutta tuosta reissusta ei juuri muistikuvia ole näemmä jäänyt :D

Koska yhdistelmä kirkas auringonpaiste ja kuvien muokkaaminen ei ole se kaikista toimivin, päätin jättää edellisessä postauksessa mainitsemieni jäätelökakkukuvien muokkaamisen tulevaan ja mennä sieltä mistä aita on matalin – sisustusinspiskuvilla. Törmäsin äsken Pinterestissa allaolevaan kuvaan ja jonkin aikaa kuvaa ihasteltuani, muistin tehneeni samaisesta asunnosta inspispostauksen jo muutama vuosi sitten. Mutta koska kuvien asunto kuuluu kategoriaan all time favourites, päätin julkaista samat kuvat uudelleen.

En oikeastaan edes tiedä, mikä juuri tästä asunnosta tekee suosikkini ylitse monen muun – ehkä se on tuo nahkasohva, leveät jalka- ja kattolistat, näkymät huoneesta toiseen – tai ihan vain eukalyptuksen oksat maljakossa. Joskus se voi olla kovinkin pienestä kiinni :D

All photos via Alvhem.

Josko seuraavat kuvat ja kuulumiset olisivatkin sitten Rukan maisemista! Olen odottanut tätä lomaa kaiken kiireen keskellä kuin kuuta nousevaa. Yleensä en tässä vaiheessa vuotta koe olevani juurikaan loman tarpeessa mutta nyt olen ollut sitä jo pitkään. Niinpä aionkin ottaa kaiken ilon irti tulevista päivistä – lasketella, valokuvata, lenkkeillä, nukkua, lukea kirjaa, syödä suklaata, juoda minttukaakaota… Repeatilla. Ja just nyt tekisi mieli myös kunnon tuoretta munkkirinkilää sen minttukaakaon seuraksi :D Lomafiilis alkaa siis löytyä pikkuhiljaa mitä pidemmälle matka jatkuu. Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille ja mukavaa lomaa muillekin lomansa aloittaneille!

PS. Nämä pitkät ajomatkat tulevat yleensä kalliiksi kun mulla on aikaa surffailla jos jossain nettiputiikeissa. Vinkkinä siis muillekin, että Elloksella näyttää olevan Happy Home Days* eli 20% alennusta kodintuotteista. Omat suosikkini Elloksen valikoimista löytyvät matto-osastolta – olen ollut tosi tyytyväinen sekä toisen tyttären huoneesta löytyvään Tanger-ryijymattoon* että niin olohuoneestamme kuin toisen tyttärenkin huoneesta löytyvään Raleigh-puuvillamattoon*. Siinä muutama vinkki, voisin tehdä näistä kokonaisen oman postauksensakin jos pysyisin jonain tulevana iltana sen verran hereillä :D

 

*sisältää mainoslinkkejä / contains ad links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*