ღ ystävänpäivänä ღ

Keskiviikkoiltaa ja samalla hyvää ystävänpäivää ღ

Aiemmin minulla (kuten varmasti niin monella muullakin) oli tapana lähettää kaikille ystävilleni postikortit ystävänpäivän kunniaksi. Sittemmin kortit vaihtuivat tekstiviesteihin ja nykyään hyvät ystävänpäivät toivotellaan lähinnä whatsappin, instagramin tai facebookin välityksellä… Tänä vuonna tein pohjanoteerauksen – en tainnut lähettää yhtään ystävänpäivätoivotusta mitään kautta – ellei instagramin kuvaa Väinöstä ruusu suussaan lasketa.

Ei sillä, että väheksyisin ystävänpäivää – saati ajatusta ystävien merkityksestä ja tärkeydestä. Päinvastoin ღ Mutta tämä päivä nyt vain pääsi yllättämään ihan puskista kiireen keskellä. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi ollut ihanaa käydä juuri tänään ystävän kanssa kahvilla tai vaikka kävelylenkillä mutta ehtiihän sitä muinakin päivinä – juhlistetaan sitä ystävyyttä sitten silloin :)

Itselläni on aina ollut suhteellisen vähän hyviä ystäviä – ne tosiystävät vuosien takaa mahtuvat yhteen kouraan, ja loput tärkeät ihmiset toiseen. Mutta se riittää ღ Miten ihmeessä sitä ehtisi edes nähdä kaikkia ystäviään jos heitä olisi kymmenittäin – kun nytkin tuntuu, ettei nähdä ikuisuuksiin. Onneksi on siis tämä somemaailma.

Välillä kyllä kaipaan ympärilleni enemmän ystäviä – sellaista isompaa kiinteää ystäväporukkaa, jonka kanssa tehdä yhdessä kaikkea kivaa – porukkaa, jonka kanssa juhlia, käydä syömässä tai reissata. Sellainen ystäväporukka minulta nimittäin on aina puuttunut. Kaikki ystäväni ovat jääneet elämääni eri elämänvaiheista, eikä heillä ole mitään yhteistä keskenään – paitsi minä :D Pitäisiköhän repäistä ja viettää 5-kymppiset (sitten joskus!) koko tällä porukalla! Voitteko btw uskoa, etten myöskään ole ikinä reissannut Suomen rajojen ulkopuolelle pelkästään tyttöporukassa?! Ellei yläasteen aikaista kielikurssia (vilk vilk Reetta ღ ) lasketa. Sellaisia reissuja olen huomannut viime aikoina kaipaavani entistä enemmän! Kaupunkilomia ystävien kesken. Ehkä vielä joskus… :)

Suurin osa ystävistäni lukee blogiani, joten toivottelen siis tätä kautta niin teille ღ kuin kaikille muillekin oikein hyvää ystävänpäivän iltaa ღ Kiitos kun olette olemassa! Mies tätä tuskin lukee mutta huhheijaa, meille tuli kuulkaas tänään kuluneeksi hurjat 27 vuotta ensitapaamisestamme – miettikää mikä aika! Ihmiselämä! Että ღ sinne reissun päällekin siis :)

Ja nyt hipsin herkuttelemaan loput ystävänpäivän kunniaksi tehdyt rockyroadit. Tämä viikko lieneekin pelkkää herkuttelua sillä perjantaina herkutellaan tyttöjen syntymäpäivän kunniaksi!

PS. Bongasin blogiystäväni Marian blogista kivan kysymyksen eli kertokaapas kommenttiboksin puolella kauanko me ollaan tunnettu? :) Milloin aloit lukemaan blogiani?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*