just another manic monday

Just another manic Monday…

 

”Have to catch an early train
Got to be to work by nine
And if I had an airplane
I still couldn’t make it on time
’Cause it takes me so long just to figure out
What I’m gonna wear
Blame it on the train
But the boss is already there.

”It’s just another manic Monday
Wish it was Sunday
’Cause that’s my fun day
My ”I don’t have to run” day…”

Eipä mulla muuta :D Tosin viikonloppukin meni enemmän juostessa kuin lepäillessä. Mikähän siinä btw on ettei juuri silloin ikinä nukuta kun olisi syytä mennä ajoissa nukkumaan. Sain nimittäin unen sunnuntaita vasten yöllä vasta puoli kahden maissa ja heräsin jo klo 4 vaikka kello oli herättämässä vasta puoli tuntia myöhemmin. Voinee tällä kertaa laittaa jännityksen piikkiin sillä eilispäivä kului Helsingissä Performing Arts SM-karsinnoissa. Tytöt pääsivät hienosti toiselle karsintakierrokselle mutta siihen tyssäsi tie tällä kertaa. Siitä huolimatta päivä oli onnistunut! Onneksi tämä ei myöskään ollut se ainoa karsintakisa vaan toinen odottaa jo miltei nurkan takana kuukauden päässä…

Vaan kylläpä tämä maanantai tuntuikin taas maanantailta – siitäkin huolimatta, että työpäivä suorastaan kiisi. Niin lujaa ettei kyytiin kunnolla ehtinyt, silti tuhat rautaa tuntui olevan koko ajan tulessa. Mutta enää neljä aamuherätystä tällä viikolla joten tästä viikostahan on jo melkein selvitty ;) Ja maanantai-illan combat teki sen mitä sen kuuluukin tehdä – nollasi aivot. Vielä viimeistely eilisiltaisen Silta-jakson parissa niin se olis sitten siinä. Just another manic Monday.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*