smoothie time

Lauantaipäivää! Piti tekemäni postaus heti aamusta ja ajatuksena oli olla kaupungissa jo tässä vaiheessa päivää. Mutta mitä vielä, täällä istun edelleen aamutakki päällä koneella. Mutta ehtiihän tässä vielä :) Josko ensin katselisi naisten ampumahiihtoakin… Sitten tarkoituksena käydä katsomassa Veljeni vartija – hieman aivojen nollausta niin töistä (allekirjoittaneella) kuin kisajännityksestä (tyttärellä)…

Alunperin meillä oli ajatuksena lähteä Helsinkiin jo tänään – viettää päivä rentoutuen kahviloissa ja kaupungilla, ja yö jossain hyvin nukkuen. Mutta koska mitään majoitusta järkevään hintaan ei löytynyt, jäi tuo suunnitelma toteuttamatta. Tiedossa siis aikainen herätys kotona huomisaamuna ja lähtö kohti SM-karsintoja heti aamukuuden jälkeen. Että laita siinä sitten viideltä aamuyöstä tyttären hiukset kisakuosiin… :D

Olen viime aikoina muistanut jälleen smoothiet. Minulla on tapana jumiutua aina tiettyihin aamupaloihin (ruisleipään tai mun kestosuosikkeihin Kellogsin (not)fitnessmuroihin), varsinkin kiireaamuina. Nyt olen kuitenkin innostunut jälleen tekemään smoothieita – ja koristelemaankin niitä hieman. En normiaamuina mutta silloin tällöin. Vielä kun opettelisi tekemään näitä muustakin kuin maustamattomasta jogurtista ja marjoista.

Mutta nyt smoothiet kitusiin ja menoksi! Pitää kaupungilla olla koskematta yhtään mihinkään jotta pysytään terveinä huomiseen asti :D Nämä ensimmäiset SM-karsinnat kun tuntuvat osuvan juuri pahaan influenssa- ja normiflunssa-aikaan. Tekisi mieli aina eristää koko perhe tässä vaiheessa viikoksi muusta maailmasta mutta mahdotontahan moinen olisi.

Leppoisaa lauantain jatkoa kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*