tämän hetken suosikkituotteita

Maanantai-iltaa! Minun on pitänyt jo pitkään kirjoitella muutamista tämän hetkisistä suosikkituotteistani. Itsestäni on mukava lukea toisten suosituksia ja kokemuksia eri tuotteista joten tuumin teidänkin pitävän niistä.
..

Ensin hiustuotteisiin. Olen vuosien saatossa testaillut jos jotain hiustuotteita enkä voi sanoa yhdenkään olleen ylitse muiden. Tai luultavasti sellaisia tuotteita on ollut mutta ne ovat kuitenkin unohtuneet matkan varrella – tai niiden valmistus on lopetettu. Niin on käynyt muutamalle hiuslakkasuosikilleni. Hiuslakoista suosikkini on jo pitkään ollut Sebastian Professionalin Re-Shaper* – ostan kyseistä lakkaa aina kun tarjouksessa jossain näen. Siinä missä olen aina ollut hiuslakkojen suurkuluttaja, olen sitä myös shampoissa sillä olen pessyt hiuksiani teiniajoista lähtien lähes päivittäin. Vasta nykyinen etätyömahdollisuus on tuonut mukanaan pesuvapaat päivät. Pesen hiukseni pari kertaa viikossa hopeashampoolla, joista tämän hetken ehdoton suosikkini on Fudgen Clean Blonde* -shampoo. Seuraavaksi kokeiluun tosin menee Fanolan No Yellow* -shampoo – olen kuullut kyseisestä tuotteesta niin paljon kehuja, että pakko sitäkin testata.

Sain taannoin testiin kuvissakin näkyviä Vision Haircaren -tuotteita. Tämän ruotsalaisen merkin tuotteet on suunniteltu skandinaaviselle hiuslaadulle. Olen nyt testannut tuotteita muutamia kuukausia ja tykkään! Shampoista pidän erityisesti kosteuttavasta shampoosta sekä tämänkin merkin hopeashampoosta. Leikkautettuani hiukseni reilusti lyhyemmiksi olen sukeltanut myös erilaisten muotoilutuotteiden saloihin ja jäänyt koukkuun erityisesti Visionin Thickeriin – voidemaiseen, hoitavaan tuotteeseen, joka lupaa antaa hiukselle tuuheutta ja rakennetta samalla hoitaen ja kosteuttaen hiuksia. Ja juuri tuon aine mielestäni tekee. Muita suosikkejani päivittäisessä käytössä ovat Heat Protection -lämpösuojasuihke sekä Spray Wax eli nimensä mukaisesti suihkutettavassa muodossa oleva vaha. En ole ikinä aiemmin osannut vahaa käyttää mutta tätä osaan. Mutta sitten se paras kaikista – Silver Dry Shampoo. En käytä tätä kuivashampoona vaan tuomaan lisävolyymia sekä hopeaisen vivahteen. Totuuden nimissä pitää tunnustaa, että suihkin tätä usein niin reilusti, että hiukseni näyttävät miltei sinisiltä :D Mutta onneksi liika aine lähtee harjaamalla pois.

Seuraavaksi hypätään ihonhoitoon – tai ei hoitoon vaan pesuun. Olen nimittäin ollut jo jonkin aikaa koukussa & Other Storiesin Moroccan Tea -suihkugeeliin sekä samaisen sarjan kuorintavoiteeseen. Tai oikeastaan kaikki perheen naiset taitavat olla koukussa samoihin tuotteisiin, niin nopeasti putelit tyhjenevät :) En yleensä välitä liiallisesta mintun tuoksusta, mutta näissä tuotteissa minttu mielestäni toimii varsin hyvin. Lopputuloksena ihanan raikas tuoksu ja fiilis. Siksi oli pakko ostaa myös saman sarjan body mist.

Uusin löytömme (tai no, toisen tyttären löytö) on Lushin hyytelömäinen suihkujelly – joka pahus pääsi jo loppumaan meidän kaikkien ihastuttua myös siihen. Yleensä en pysty Lushin liikkeessä kauaa olemaan – kiitos kaikkien niiden ihanien, mutta niin pahuksen voimakkaiden tuoksujen. Mutta tuota hyytelöä meidän on pakko saada lisää! Koko kylpyhuone tuoksuu moisen jellyn jälkeen aivan ihanasti kylpylältä :D Onko Lushin tuotteet tuttuja teille muille? Itse olen pitänyt niitä enemmänkin pelleilynä mutta näemmä joukosta löytyy myös helmiä. Yhtenä sellaisena ihanan popcornin tuoksuinen ja makuinen huulten kuorintavoide ;)

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä uusin löytöni ihonhoidon saralla. Viimeisten vuosien aikana Lumenen tuotteet ovat hiipineet vessan kaappiimme ja muutama tuote (erityisesti seerumit, niistä lisää toisessa postauksessa) on päätynyt sinne jäädäkseen. Itseasiassa näitä kuvia nyt katsoessani tajusin ostaneeni väärän tuotteen :D Olin näet suunnitellut testerien perusteella ostavani Sisu-tehotiivisteen mutta näemmä ostinkin tuon uuden Harmonia-sarjan kosteuttavan seerumin. No, molemmissa tuotteissa näyttää kyllä olevan pohjoista lähdevettä, sen sijaan männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteet vaihtuivat pakurikääpään. Mutta tämäkin seerumi tuntuu aivan ihanalta joten tuskin metsään menin tämänkään kanssa :)

Mutta nyt pää tyynyyn! Ei tässä paljon seerumit auta kun en malta mennä ikinä ajoissa nukkumaan…

*sisältää mainoslinkkejä / contains ad-links
Vision Haircaren tuotteet saatu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*