kukkia (ja kanafileitä)

Torstai-iltaa, varsin myöhäistä sellaista. Sen siitä saa kun ensin etsii kanafileitä ympäri kaupunkia pari tuntia ja sitten singahtaa vielä klo 20.30 virtuaalicombatiin… ja aloittaa klo 22.15 muokkaamaan kuvia. Ihme ettei kello ole vielä tuon enempää…

Latasinkin jo aiemmin instagramiin yhden kuvan tästä viime viikonloppuna ostamastani kukkakimpusta. Haaveilin papukaijatulppaaneista mutta kukkakaupasta löytyikin jouluruusuja ja muutama valkoinen leinikki… ja voi kuinka kauniin kimpun niistäkin sai aikaiseksi! Jouluruusu on salakavalasti noussut lempikukkieni joukkoon – pidän tuosta hieman vihertävän valkoisesta väristä ja muutenkin kukka tuo kivaa uutta tvistiä kimppuihin. Ostin vielä hieman lisää eukalyptusta (tuota ihanan kevyttä, marjallista versiota) ja lisäsin ne samaa maljakkoon tuomaan entistäkin rennompaa tunnelmaa. Tykkään!

Ja miten kanafileet liittyvät näihin kukkakuviin… eivät niin mitenkään. Kyseessä eivät edes ole syötävät kanafileet vaan itsestään kiinnittyvät, olkaimettomat ja selästä avoimet rintaliivit (backless bra). En edes oikein tiedä kuka tuon nimen keksi mutta kanafileitä ollaan siis metsästetty tämä ilta :D Kiitos tulevan lauantain tanssikisojen ja tyttöjen uusien kisa-asujen. Olikin yllättävän iso urakka löytää juuri ne sopivat kanafileet – sopivan malliset ja kokoiset. Varsinkin kun puhutaan vielä suhteellisen sirosta tytöstä, jolle monen valmistajan pieninkin koko oli hieman liian iso… No, nyt on fileet hankittu ja toivon mukaan istuvat eri asujen alle – ja pysyvät paikoillaan.

 

Olipas siinä monta kukkakuvaa mutta menköön :) Oikeasti minun pitäisi mennä jo nukkumaan mutta kun ei vielä malttaisi – eikä kyllä ennättäisikään… Jos olisin oikein ahkera, ompelisin vielä muutamat koristekivet erääseen tanssiasuun mutta äh, saavat jäädä huomisillaksi. Huomenna siis suunta Kuopioon! Ja nyt suunta sohvalle, ihan pieneksi hetkeksi vain!

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*