arjen pyörteissä

Iltaa! Mihinkäs tämä viikko on livistänyt, ihan miltei huomaamatta ollaan jo keskiviikkoillassa. Eilen olin huomaavinani jopa hienoista päivän pitenemistä – vai johtuiko vain harvinaisen aurinkoisesta päivästä :) Onneksi suunta on kuitenkin oikea, valoa kohti. Rakastan (kunnon) talvea enkä hoppuile kevättä mutta aah, valo kelpaa kyllä!

Lisääntyvällä valon määrällä on kyllä uskomaton vaikutus – huomasin jopa suunnittelevani opiskelun aloittamista työn ohessa. En mitään uutta tutkintoa vaan lähinnä kertaavia ja täydentäviä kursseja. Siinä missä syksyn pimeydessä moinen ei olisi tullut mieleenkään, olen nyt ideasta enemmän kuin innoissani! Toteutukseen on toki vielä matkaa mutta tästä se lähtee.

Myös se normaali arki on tällä viikolla lähtenyt jälleen rullaamaan koulun ja treenikuskausten myötä. Vaikka itselläni ei ollut yhtään ylimääräistä vapaapäivää joulun ja uuden vuoden tienoilla, tuntui tyttöjen joululoma kuitenkin jossain määrin lomalta myös minusta. Kun ei tarvinnut huolehtia toisten aamuheräämisistä eikä sopia treenikyydeistä. Kun ei tarvinnut hoputtaa ketään nukkumaan iltaisin vaan saatettiin katsella monta jaksoa lempisarjoistamme putkeen arki-iltaisin…

Mutta niin se arki kuitenkin alkoi – ja hyvä niin. Tuohan arki kuitenkin sen tietyn säännönmukaisuuden ja rytmin elämään. Perjantait tuntuvat perjantailta ja no, maanantait maanantailta :) Ja eihän tässä ole enää montaa viikkoa talvilomaankaan. Pitkästä aikaa pidämme loman silloin kun tyttärilläkin on lomaviikko koulusta. Ehkä maailman huonoin (ja kallein) viikko lähteä yhtikäs minnekään mutta silti se helpoin viikko kun harrastuksista ja treeneistäkin on taukoa. Muuten kalenteri alkaakin olla täynnä erilaisia merkintöjä tanssikisoista ja sm-karsinnoista…

Kuvissa ne arjen pelastajat. Ennen joulua saamani kello* (ihan mun lemppari!), kalenteri ja termoskupillinen kahvia. Niin ja tähän mennessä ainoa aleostokseni, uusi musta laukku. Ja kyllä, tiedän – minun ei pitänyt enää ostaa yhdenyhtä laukkua hankittuani syksyllä tämän Guccin laukun second handina. Mutta haaveilin silti salaa samaisesta Guccista myös mustana – tai tästä kuvien Marc Jacobsin (selkeästi mun lempimerkki) laukusta, joka mielestäni ajaa aivan saman asian kuin about kolme kertaa kalliimpi Gucci. Ja kun tämä laukku sattui vielä tulemaan vastaan hyvällä alella, en vaan pystynyt sanomaan ei… Pitänee kyllä pistää muutama muu laukku nyt myyntiin!

Nyt iltapalalle! Hieman näyttää siltä, ettei päätökseni aikaisemmista nukkumaanmenoista ihan pääse toteutumaan vielä tänäkään vuonna… :D

 

PS. Onko muualla puihin ilmestynyt tänään upea kuura? Täällä oli tänään todella sumuinen päivä ja voi sitä ihanuutta mikä paljastui sumun takaa – aivan kuurassa olevat puut! Tätä olen odottanutkin jo pitkään. Juoksulenkilläkin oli nyt illalla pakko pysähdellä kuvaamaan kimaltelevia puunoksia :)

 

* kello saatu bloginäkyvyyttä vastaan


 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*