vuoden ensimmäisen perjantain perinteinen

Perusperjantaita! Vuoden ensimmäistä sellaista. Etäpäivä, combat, sauna, siideri ja siivet… ja Voice of Finland. Ihan parasta.

Ja mikäpä kuuluisi perusperjantaihin paremmin kuin perinteiset sisustusinspikset. Toinen tyttäristäkin kommentoi kuinka blogissa ei ole aikoihin ollut mitään sisustusinspiksiä. Ei olekaan – vaikka olin suunnitellut ennen joulua julkaisevani montakin jouluista inspispostausta… Mutta uuden vuoden kunniaksi aloitetaan perinne jälleen kerran :) Tutusti ja turvallisesti Alvhemista löytyvällä kodilla.

Tässä 1890-luvun lopun asunnossa on jälleen ne tutut elementit mistä näissä vanhojen kivitalojen asunnoissa pidän. Paksut seinät, syvät ikkunasyvennykset, leveät jalkalistat, upeat puulattiat, koristeelliset kattolistat, makuuhuoneen parveke… Edellämainittuihin kun lisää kauniin sisustuksen niin olen myyty – ja valmiina muuttamaan kyseiseen asuntoon :)
..

All photos via Alvhem.

Mutta nyt, lyhyestä virsi kaunis etteivät siivet katoa parempiin suihin ja Voice of Finland mene kokonaan ohi. Oikein leppoisaa alkavaa viikonloppua kaikille! Josko sitä huomenissa raaskisi purkaa tuon joulukuusenkin jo pois… en kyllä vieläkään haluaisi. Enkä ole varma uskaltaako kuuseen edes koskea sillä siitä varmaankin tippuu jokaikinen neulanen :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*