my best nine… or more

Torstai-iltaa! Ihan omituista kirjoitella blogia ennen iltayötä mutta päätin kerrankin tehdä asiat eri järjestyksessä. Kun kerran satuin olemaan päivän etänä ja virtuaalicombat alkaa vasta puoli yhdeksältä. Miten sitä onkaan niin kovin helposti omien aikataulujensa ja tapojensa vanki. Miksi muka pitäisi ensin käydä kuntoilemassa ja sitten vasta istahtaa tähän koneen äärelle tuottamaan tekstiä… Olkoon tämän vuoden yksi tavoite kokeilla kaikkea erilaista – ja rikkoa rajoja. Edes pienessä mittakaavassa :)

Instagramin puolella julkaisinkin jo yhden my best nine -kollaasin viime vuoden kuvista. Ihan itse kootun kuvasarjan siis. En nimittäin pitänyt siitä kollaasista mikä eniten tykkäyksiä saaneista kuvistani muodostui. Pidin kyllä kuvista mutta ne eivät näyttäneet hyvältä kollaasin muodossa :D Eivätkä ne totuuden nimissä olleet edes omia lempikuviani. Toki siitähän ei tuossa #bestnine -jutussa olekaan kyse. Eniten tykkäyksiä keräävät selkeästi sisustus-, kukka- ja kakkukuvat. Väinöä unohtamatta ღ Itselleni kaikista merkityksellisimmät kuvat saavat yleensä paljon vähemmän tykkäyksiä mutta se lienee normaalia kun seuraajina on muitakin kuin vain ne omat ystävät ja sukulaiset :)

Niin tai näin, keräsin vielä tänne bloginkin puolelle muutaman kollaasin menneen vuoden instakuvistani. Niistä kuvista mistä itse pidän eniten. Näissäkin on toki mukana niin sisustusta kuin kakkuja ja kukkia – koska pidän kyseisistä kuvista yleensä itsekin. Mutta myös kuvia reissuista vuoden ajalta. Kun miettii mennyttä vuotta, en ensin muistanut kuin äskettäisen päiväreissun Tallinnaan sekä ihanat Hesareissut Töölön maisemissa majoittuen. Mutta hyvänen aika – onhan meillä ollut muutama ihana tanssikisareissu, olemme käyneet ostamassa miehelle uuden auton Tukholmasta, laskettelimme muutaman päivän Vuokatissa ja saimme nauttia auringon lämmöstä Mallorcalla. Kummasti ne reissut silti meinaavat unohtua ja usein huomaankin toteavani miten ”kaikki muut on aina reissussa eikä me käydä ikinä missään”… Vaikka käymmekin! Emme ehkä kaukana emmekä useaan kertaan vuodessa mutta silti edes jossain joskus. Siinä jälleen yksi tavoite alkaneelle vuodelle – olla tyytyväinen siihen mitä on ja tekee, eikä tavoitella kuuta taivaalta. Kyllä mä vielä joskus sinne New Yorkiin tai kauas lämpimäänkin pääsen… Saman voisi toisaalta kääntää myös toisinpäin – jos sitä keskittyisikin siihen mitä haluaa, ja tekisi töitä unelmien saavuttamiseksi, olivat ne sitten mitä tahansa.

Moni bloggaaja kokoaa aina näin vuoden vaihtuessa koosteen menneestä vuodestaan, olkoon tämä minun vastaava postaukseni. En tylsistytä teitä kertaamalla mennyttä vuotta tämän enempää, enkä vastaamalla pariinkymmeneen erilaiseen kysymykseen menneeseen vuoteen liittyen – vaikka sellaisenkin postauksen meinasin tehdä :) Mennyt vuosi kun taisi olla hyvin samanlainen kuin vuodet sitä aiemminkin – työkiireineen ja tanssikyyteineen, bodycombateineen ja haaveiluineen… Mitään ihmeellistä ei henkilökohtaisessa elämässä tapahtunut eikä vuosi jäänyt mieleen mistään erityisestä – ei hyvässä eikä pahassa. Ei suuria voittoja mutta ei myöskään tappioita – poislukien toimenkuvani muutos mutta sen suhteen vaakakupin asennosta en vielä osaa sanoa mitään. Menneeseen vuoteen voinee siis ehkä loppujen lopuksi olla ihan tyytyväinen :)

Oikeastaan tähän ihan viimeisimmäksi olisi pitänyt jättää tuo taakseen tanssikisoissa heiluttavien lentoemäntien kuva (yksi niistä henkilökohtaisista suosikeistani ღ ). Se kun kuvastanee parhaiten fiiliksiäni menneestä vuodesta. Hei vaan mennyt vuosi – matka jatkukoon kohti uusia seikkailuita. Joista ensimmäinen olkoon illan virtuaalicombat :D

EDIT. Ainiin! Rakastuinhan minä menneen vuoden aikana! Väinöön ღ Vaikka tuosta luppakorvasta vaivaa onkin niin onhan se nyt ihana – aina iloisena vastassa, vaaleanpunainen pehmopossu suussaan. Ja hullu-Minnistäkin on vuoden aikana kasvanut ihan kelpo kissaneiti ღ Ehkä me näistä kaikista teineistä (tyttäret mukaanlukien) ihan fiksuja aikuisia kasvatetaan :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*