vuoden ensimmäiset

Voi miten hyvältä ne taas maistuivatkaan – ensimmäiset joulutortut tänä vuonna! Tai no, oikeastaan toiset jo sillä eilisiltana syötiin ensimmäiset. Ja tänään oli pakko paistaa muutama lisää :) Ja jotta kuvissa näyttäisivät mahdollisimman näteiltä, oli tämän päivän satsi pakko koristella piparin muruilla ja tomusokerikuorrutteella… hieman ällömakeaa mutta niin hyvää.

Tänään oli joulutorttujen lisäksi muutenkin varsin ok päivä. Koska etäpäivä ja aamulenkki Väinön kanssa. Koska lunta maassa ja pieni pakkanen. Koska talo imuroitu jo ennen puolta yhdeksää aamulla. Koska kynttilät. Heh ihan kuin mun normietäpäivä eli perjantai :)

Edellisten lisäksi kulutin illalla pari tuntia ulkoillen – ensin kävelylenkki hyvän ystäväni kanssa (kiitos vaan seurasta Tanja ღ ) ja sitten vielä perään koiran ja tyttären ulkoilutusta :D Illan päätteeksi tulet takkaan ja näiden kuvien muokkausta.

 

 

 

 

Näiden joulutorttujen jälkeen voinenkin unohtaa firman ylihuomiset pikkujoulut kokonaan :D Herkkulakkoni ei ole todellakaan onnistunut, enkä mahtunut mihinkään tilaamaani mustaan mekkoon. Pahuksen Nelly, olisi pitänyt muistaa ennestään, että en mahdu ko. putiikista tilattuihin mekkoihin, edes kokoon 42. Mekot siis palautukseen mikä taloudellisesta näkökulmasta ei ole ollenkaan huonompi vaihtoehto.

Jaksanpa sitäpaitsi suunnata lauantaiaamuna koiranäyttelyyn seuraamaan (salaa) miten meidän Väinö käyttäytyy kehässä :D Poikaparka naurettaneen sieltä ulos, niin pikkuruinen tuo kaveri on. Ainakin olen saanut sen käsityksen, että näyttelyissä arvostetaan huomattavasti rotevampia näyttislinjaisia labbiksia vs. tuota meidän 25 kiloista pikkupoikaa :D Mutta hei, keskimäärin ollaan Väpen kanssa ihan hyvä!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*