vuoden ensimmäiset

Voi miten hyvältä ne taas maistuivatkaan – ensimmäiset joulutortut tänä vuonna! Tai no, oikeastaan toiset jo sillä eilisiltana syötiin ensimmäiset. Ja tänään oli pakko paistaa muutama lisää :) Ja jotta kuvissa näyttäisivät mahdollisimman näteiltä, oli tämän päivän satsi pakko koristella piparin muruilla ja tomusokerikuorrutteella… hieman ällömakeaa mutta niin hyvää.

Tänään oli joulutorttujen lisäksi muutenkin varsin ok päivä. Koska etäpäivä ja aamulenkki Väinön kanssa. Koska lunta maassa ja pieni pakkanen. Koska talo imuroitu jo ennen puolta yhdeksää aamulla. Koska kynttilät. Heh ihan kuin mun normietäpäivä eli perjantai :)

Edellisten lisäksi kulutin illalla pari tuntia ulkoillen – ensin kävelylenkki hyvän ystäväni kanssa (kiitos vaan seurasta Tanja ღ ) ja sitten vielä perään koiran ja tyttären ulkoilutusta :D Illan päätteeksi tulet takkaan ja näiden kuvien muokkausta.

 

 

 

 

Näiden joulutorttujen jälkeen voinenkin unohtaa firman ylihuomiset pikkujoulut kokonaan :D Herkkulakkoni ei ole todellakaan onnistunut, enkä mahtunut mihinkään tilaamaani mustaan mekkoon. Pahuksen Nelly, olisi pitänyt muistaa ennestään, että en mahdu ko. putiikista tilattuihin mekkoihin, edes kokoon 42. Mekot siis palautukseen mikä taloudellisesta näkökulmasta ei ole ollenkaan huonompi vaihtoehto.

Jaksanpa sitäpaitsi suunnata lauantaiaamuna koiranäyttelyyn seuraamaan (salaa) miten meidän Väinö käyttäytyy kehässä :D Poikaparka naurettaneen sieltä ulos, niin pikkuruinen tuo kaveri on. Ainakin olen saanut sen käsityksen, että näyttelyissä arvostetaan huomattavasti rotevampia näyttislinjaisia labbiksia vs. tuota meidän 25 kiloista pikkupoikaa :D Mutta hei, keskimäärin ollaan Väpen kanssa ihan hyvä!

 

 • Hanna

  Samanlaista siis muuallakin – kiva kuulla 😉 Herkkulakko ei ole pitänyt täälläkään (kohta saa kaivaa äitiysmekkoja jostain vuosien takaa esiin😂). Meidän labbispoitsu taas on kasvanut liiiiian suureksi (painoakin melkein 40kg eikä yhtään ylimääräistä). Mutta näillä mennään! Nimim. Jäätynyt olkapää ja latinan yo-kirjoittaja -95.

  • marja

   Oivoi, kuulostaa kyllä niin tutulta :D Mä jo luovutin herkkulakon suhteen.. jatkan sitten joulun jälkeen! Kyllä tämä pimeä vuodenaika selkeästi vaatii herkkuja :)

   Onpas teillä hyvän kokoinen labbis siellä! Mehän toivoimme aikoinaan pientä pentua ja näemmä pieni Väpestä jäikin… massaa tuolla voisi kyllä olla hieman enemmän (mutta ei liikakaan toki hyvästä ole!) joten olen antanut pojalle hieman enemmän ruokaa – ja herkkujakin hieman höllemmällä kädellä….

   Sullakin siis taipuu orja eri sijaimuodoissaan latinaksi :D Servus, servum, servi, servo, servo… vai miten se nyt ikinä menikään?! Entäs olkapää? Onko edelleen jäätynyt? Mullahan tuo tosiaan suli itsekseen parissa vuodessa mutta tarkkana saa kyllä koko ajan olla ettei lähde jäätymään uudelleen. Tiettyjä liikkeitä on pakko vältellä.

 • Minna

  Olen myös tulossa Tampereen näyttelyihin, pitää tulla tervehtimään suosikkibloggaajaa kehän reunalle, jos vain ehdin.

  • marja

   Ei taidettu törmätä kehän laidalla? Mä tosin vain käväisin näyttelyssä sen verran, että katsoin Väinön kehän ja vein koiran kotiin :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>