olohuoneen seinälle

Miettiessäni viime viikonloppuna mitä tv-nurkkauksemme kaipaisi, koin ahaa-elämyksen. Seinälle ei tarvittaisi välttämättä uutta maalia eikä toista taulua vaan yksi unelmavalaisimeni, Flos 265. Olen tuota valaisinta monesti ihastellut, hyvinkin erilaisten asuntojen kuvissa. Jotenkin kummasti tuo hassu, iso valaisin sopii moneen eri tilaan ja tyyliin. Miksei siis meillekin…

Olen kyllä näiden sisustustrendien kanssa aikamoinen perässähiihtäjä. Lämpenen asioille vasta kun toiset jo kyllästyvät ja siirtyvät seuraavaan tyylisuuntaan tai trendituotteeseen. Mutta toisaalta – ainakin tietää makustelleensa riittävän pitkään pitääkseen jostain oikeasti eikä vain siksi, että se jokin on kaikilla muillakin :) No, tämän valaisimen makustelu saa jatkua kyllä edelleen sillä on tuo hieman liian kallis meikäläisen budjettiin. Onneksi tämä haaveilu on jälleen kerran ilmaista.

All photos via Pinterest.

Täällä haaveillaan pikkuhiljaa myös lähestyvästä viikonlopusta, siivotusta kodista, huomisesta combatista… Huomenna mulla onkin keikkailta sillä suuntaan (ypöyksin koska en onnistunut ostamaan kuin yhden lipun) kuuntelemaan Sunrise Avenueta. Jännä nähdä bändi ekaa kertaa pitkään aikaan – samassa paikassa missä heidän musiikkiinsa ihastuin vuosikausia sitten. Sittemmin Fairytale Gone Bad ja Hollywood Hills ovat kuuluneet vakijuoksubiisieni joukkoon Volbeatin ohella.

Ensi viikkokin taitaa olla ihan jees kun edes puolet perheestä saa jatkaa aamuisin uniaan, kiitos syysloman. Päätinpä minäkin pitää yhden jäljelläolevista kesälomapäivistäni tulevan viikon lopulla – sitten suunta Hesaan, I love me -messuille ja kaupoille yhdessä tanssitytön kanssa – muuta perhettä eivät moiset suunnitelmat voisi vähempää kiinnostaa :D Ei olla aiemmin kyseisillä messuilla käytykään.. suositteletteko?

Ihanan rentoa loppuviikkoa kaikille!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*