uusi järjestys & vähän liian valkoista

Maanantai-iltaa! Sateisen harmaa etäpäivä takana, samoin hikinen combat-tunti. Mitä te muut pidätte uudesta combatista? Itse en ole vielä osannut päättää pidänkö vai en… ainakaan tämä jäätynyt (ja sittemmin sulanut) olkapääni ei pidä yhtään kappaleesta, missä miltei pelkkää punnerrusta viisi minuuttia. Enkä ole ihan varma onko yhdistetty sivu- ja etupotkukaan enää meikäläisen juttu :D Välillä kaipaan vanhoja ”kunnon” combateja monen vuoden takaa… niitä ihanan selkeitä koreografioita sekä tehokkaita iskuja ja potkuja. Niin ja hyvää musiikkia!

Parasta tässä harmaassa päivässä lieni silti tuo jumppatunti. Sekä tietenkin aamulla imuroitu koti ja sen jälkeen sytytetyt kynttilät. Tuore kahvi. Väinö nukkumassa sohvalla ღ Hyväntuuliset koululaiset ღ Monta mukavaa juttua, harmauden ja vesisateen vastapainoksi. Hyvä mieli jäi myös viikonlopusta ja eilisestä Mansen blogikirppiksestä. Ryysistä riitti varsinkin ensimmäisen puolentoista tunnin ajan – tavaraa meni kiitettävästi, eikä peruskirppikselle jäänyt juuri mitään myytävää. Positiivinen ongelma :) Lämpimät kiitokset vielä kaikille kävijöille ja kollegoille!

EDIT. Jäipäs sillä löysin juuri yläkerran vaatehuoneesta kolme isoa pahvilaatikkoa täynnä kirppikselle jonottavia vaatteita… josko ne ehtisi ensi viikonloppuna hinnoitella ja roudata perille.

Parasta jo muutaman päivän ajan on ollut meidän tv-nurkkauksen muutettu järjestys. Hassua, ettei mulle ollut ikinä aiemmin edes tullut mieleen pyöräyttää television ja nojatuolien paikkaa ympäri! Nyt televisio on hirsiseinää vasten ja nojatuolit valkealla seinällä. Lopputulos hieman liian valkoinen mutta muuten ihan ehdottoman paljon edeltäjäänsä parempi! Koko perheen mielestä. Itse olin alunperin ajatellut, etten halua tuijottaa television takana näkyvää hirsiseinää mutta eipä tuo haittaa. Varsinkaan kun nyt näkee samalla myös koko muun olohuoneen. Vielä kun jostain löytyisi noihin Kivikeihin Ikean harmaat päälliset vaan niitä ei tietenkään enää valmisteta. Bemzilta saisi toki tilattua jos jonkinlaisia (aivan ihania!) päällisiä mutta kun päällinen maksaisi lähes saman mitä tuoli niin… en taida viitsiä. Olen näet salaa suunnitellut näiden tuolien siirtyvän toisen tyttären huoneeseen ja tähän olkkariin tulisi tilalle Ikean Söderhamn-nojatuolit, vaaleanharmaina.

Yksi vaihtoehto olisi toki maalata tuo seinä harmaaksi… :) En vaan millään kehtaisi ryhtyä moiseen sillä muistan edelleen kuinka tuskaisen vaikeaa oli rempan yhteydessä löytää seinään juuri se oikean sävyinen valkea maali. Silloin halusin koko seinän valkoiseksi ajatellen, että se raikastaisi hirsiseiniä ja toisi paljon lisää valoa suht hämärään olohuoneeseemme. Ja sitä seinä toi tekeekin kyllä. Kutakuinkin tuossa kaapin kohdalla oli aiemmin btw väliseinä ja olohuoneen peränurkka oli siis oma huoneensa. Onneksi tajusimme purkaa väliseinän kokonaan pois! Niin paljon mukavampi koko alakerta on tällaisena avoimena tilana.

 

Taulut hakevat vielä hieman paikkaansa… Rempan jälkeen (eli liki kuuteen vuoteen!) en ole raaskinut lyödä seinään yhdenyhtä naulaa tauluja varten mutta nyt halusin tuon Guide to Manhattan -julisteen vihdoin seinälle. Hieman tuo meni korkealle ja kaipaa kaveria vierelleen mutta muuten ok :D Itseasiassa keksin juuri taululle ihan loistavan kaverin! Arvaatteko minkä?! Siitä lisää seuraavaksi :) Nyt ihan pikkiriikkinen lasillinen punaviiniä, hetki television äärellä ja unten maille. Huomenna pääsen ensimmäistä kertaa olisikohan viiteen vuoteen kosmetologille – ihanaa!!

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*