viime hetken tärpit

Kuvissa viime hetken tärppejä ennen huomista Mansen blogikirppistä. Muutama tunti kului tänään kuin huomaamatta omaa nurkkausta järjestellen ja muiden pöytiä ihastellen. Täytyy sanoa, että tavaraa löytyy joka lähtöön – vanhaa, uutta, retroa, modernia (ja retromodernia ;) ) ja ihan kaikkea siltä väliltä.

Pöytiä kierrellessä tuli hirveä tarve jos jollekin jutulle – kahvikupeille, pahvikylteille, paperipusseille… Yritän kuitenkin pitää oman pääni kylmänä huomenissa sillä oikeastihan en tarvitse yhtikäs mitään – ja rakastan tätä tunnetta kun kaapeista on siivottu kaikki ylimääräinen pois. Tai no, ainakin paljon ylimääräistä.

Mutta nyt pidemmittä puheitta vielä hetkeksi tv:n ääreen ja sitten unia katselemaan ennen huomista kirppispäivää! Peukut pystyssä ettei huomenna ennustuksista huolimatta sataisi!

Ja huomenna menossa mukana siis seuraavat bloggaajat ja yritykset:

Bloggaajat:
 
Yritykset:

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*