ruusuja sohvalla

Myöhäisiltaa! Piti kirjoittelemani postaus jo alkuillasta, etänä kun tämän päivän olin mutta kummasti olen taas saanut illan kulumaan kaikessa muussa. Mutta parempi myöhään… Lämmin kiitos edellisen postauksen kommenteistanne – ihanaa kun joku ymmärtää mitä ajan takaa. Palaan kommentteihin huomenna kun päätä ei toivottavasti jomota yhtä paljon kuin nyt.

Huomaatteko miten kauniina tuo kukkakimppu on olohuoneen pöydällä säilynyt vaikka sen jo viime viikolla hankin. Mutta hyvä näin sillä kukkiin saa kyllä kulumaan aikamoisen omaisuuden! Ostin tänään juurikin tuosta syystä kukkasipuleita – josko ensi kesänä saisin enemmän kukkia maljakkoon myös kotipihasta. Heh, sen kun näkisi sillä eihän meillä kuki edes pionit… Ja kun nyt ihan ensin saisin ne sipulitkin istutettuakin :)

Mitä kukkiin tulee, saattavat instatiliäni seuraavat muistaa nähneensä kuvan kukallisesta kankaasta, johon ihastuin suinpäin. Yleensä en kukkakuoseista sisustuksessa juurikaan pidä (paitsi tapeteissa!) mutta tämä kuosi iski täysillä – ehkä osasyynsä myös kankaan sävyillä. Niinpä meillä on nyt kaksi ruusuista tyynynpäällistä… Saas nähdä kauanko nuo silmääni miellyttävät mutta niillä mennään nyt. Sen hokasin, että riippuu myös pöydällä olevasta kukkakimpusta, sopivatko ruusutyynyt tuohon sohvalle vaiko eivät. Onneksi ne voi aina välillä sijoittaa myös tv-nurkkauksen nojatuoleille.

Näihin kuviin ja tunnelmiin… Täällä edelleen fiilikset aikas low vaikka kuinka yritänkin piristyä. Ja enkös juuri päättänyt aloittaa ostolakonkin (damn) mutta ehkäpä junaliput Hesaan ja reissu Habitareen piristäisi! Itseasiassa minun piti mennä sinne jo tänään, olisin pahus vie päässyt Pella Hedebyn workshopiinkin Ikean messuosastolle. Mutta en vaan kehdannut sitten millään pyytää töistä vapaata. No, itseni tuntien, en kyllä olisi kehdannut mennä mihinkään workshopiinkaan :) Muta josko sitä sitten lauantaina suuntaisi Habitareen, ihan mattimeikäläisenä, ei bloggaajan ominaisuudessa kamera kaulalla.

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*