syyshuivin ja PURA-arvonnan aika!

Sateista torstai-iltaa! Kylläpäs onkin ollut (itseasiassa pitkästä aikaa) harmaa päivä. Aamulla oli pakko kiepauttaa ensimmäistä kertaa jo huivikin kaulaan, tähän asti kuljin vielä ilman – vaikka alkuviikon viileinä aamuina huivi olisi kyllä ollut tarpeen. Sukkia en sen sijaan vieläkään ole kaivellut esille, saas nähdä kuinka kauan kuljen paljain nilkoin…

Käväisin alkuviikosta pitkästä aikaa tamperelaisessa Putiikki rannalla -liikkeessä. Tuo lifestylemyymälä on jo pitkään ollut yksi lempiliikkeistäni täällä Tampereella ja voi kuinka onkaan ollut hienoa seurata, kuinka viimeisen vuoden aikana Putiikin oma merkki PURA on lähtenyt nousukiitoon. Ja kuinka hienoa on myös se kuinka jälleen yksi nainen on uskonut omaan ideaansa ja lähtenyt tavoittelemaan unelmiaan. PURAn tuotteissa yhdistyvät kotimaisuus, aitous, rosoisuus, käytännöllisyys ja pohjoinen luonto. Kun listaan lisää vielä maanläheiset värit, en yhtään ihmettele miksi PURAlla on kysyntää myös jälleenmyyjien keskuudessa. Koko malliston johtava idea on se, että tuotteet valmistetaan Suomessa, pääosin Pirkanmaalla.

Sain Putiikista mukaani kuvien huivin, arvottavaksi teidän blogini lukijoiden kesken! Minusta nämä arvonnat ovat aina niin huikean ihania – kuinka ihanaa onkaan ilahduttaa jotakuta teistä! Tällä kertaa 100% villaa olevalla, muhkealla kaulahuivilla. Arvannette, että ihastuin tuohon huiviin myös itse… en vaan osaa päättää missä sävyssä huivin haluaisin. Itseasiassa pinkki vastaava huivi minulla jo onkin, se oli pakko hankkia viime keväänä. Haaveilen myös jostain PURAn neuleesta, eikä neuletakkejakaan kai voi ikinä olla liikaa… eihän? Ei ainakaan nähtyäni tulossa olevan uuden palmikkoneuletakin mallikappaleen… taisin jopa saada hieman vaikuttaa siihen, missä sävyssä neuletakin ensimmäinen erä valmistuu :)

Dagens: nahkatakki Esprit, huivi PURA, housut Zara, pusero Mango, laukku Marc by Marc Jacobs, kengät Aimy

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen ensi viikon perjantaihin 15.9. klo 23:59 mennessä. Kerro vastauksessasi myös mitkä tuotteet päätyisivät sinun ostoskoriisi PURAn nettikaupasta ja miksi juuri ne.

Huivi saatu arvottavaksi blogissa. Lämpimät kiitokset vielä Miiralle Putiikkiin! Ja kiitokset tyttärelle kuvien ottamisesta – uhkasi irtisanoutua tämän postauksen kuvien jälkeen tehtävästään :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*