lähde etelään

Lähde etelään kehotti blogiystäväni Sarin navigaattori viime torstaina… ja me tytöt lähdettiin :) Ei kuitenkaan Espoota pidemmälle tällä kertaa. Suuntasimme nimittäin Espoon Mankkaalla sijaitsevan Loft Espoon avajaisiin. Kokonaisuus pitää sisällään kolme liikettä – Garden Living -kukkakaupan, Country White -sisustusliikkeen sekä monday TO sunday HOME -lifestylemyymälän.

Ihastuttavan Päivin luotsaama Monday TO sunday HOME sijaitsi aiemmin Kivenlahdessa. Niin monta kertaa haaveilin poikkeamisesta putiikissa Hesan reissuillani mutta milloinkaan en Kivenlahteen asti saanut lähdettyä – julkisilla kun olen aina liikkeellä. Mutta nyt vihdoinkin pääsin näkemään livenä nuo kaikki ihanuudet mitä Päivi liikkeeseensä on hankkinut. Myymälä on nimittäin täynnä pettämättömällä tyylitajulla valittuja tuotteita ja tällaiselle vaalean sisustuksen ystävälle liike olikin mitä täydellisin. Totesinkin ääneen kuinka liikkeessä vallitsi sellainen ihana, seesteinen rauha – teki vain mieli huokaista ja tuijotella näkymiä joka suuntaan. Tuollaiseen ympäristöön kun pääsisi aina hetkeksi oman hektisen työpäivänsä päätteeksi, rauhoittumaan ennen kotiin menoa. Tai jos tuollaisesta liikkeessä saisi olla töissä – kuinka seesteinen sitä olisikaan aina iltaisin. Ei varmaankaan haittaisi ne pienet sotkut kotona :)

Päivi kuuluu sarjassamme niihin ihmisiin, joille nostan hattua. Niihin, jotka uskaltavat lähteä rohkeasti toteuttamaan omaa unelmaansa ja visiotaan. Tuskin Päivikään putiikin pitoa aloitellessaan olisi uskonut vielä päätyvänsä noin upeaan ja tilavaan toimitilaan. Onnea siis vielä kerran uudelle Loft Espoolle! Lähden etelään navin ohjaamana taatusti toistekin ;)
:::

Itselleni tämä reissu oli tietyllä tapaa mukavuusalueelta poistumista – lähtiessäni minulle ei nimittäin tullut mieleenkään, että kyseisessä kutsuvierastilaisuudessa tapaisin paljon muitakin bloggaajia. Minä kun olen ehkä maailman huonoin small talkissa ja jännitän vastaavanlaisia tilaisuuksia ihan järjettömästi. Ja siksi olenkin järjestäen kieltäytynyt niin Indiedaysin juhlista kuin monista muistakin blogitapahtumista. Tosin en kyllä totuuden nimessä saa edes kutsuja juuri minnekään :D Enkä kyllä täältä Tampereen kulmilta Helsinkiin asti kovin helpolla minkään tunnin tilaisuuden vuoksi lähdekään – varsinkin kun arjen täyttää päivätyö sekä lasten ja omat harrastukset. Mutta pakko myöntää, että olihan tuollainen pikavisiitti Helsinkiin ihan piristävä. Ja voi miten mukavaa olikaan nähdä Päivin ohella montaa sellaista blogituttavaa, joita en ikinä aiemmin ollut nähnyt! Saatoin jopa rohkaistua ilmoittautumaan erääseen toiseenkin tilaisuuteen :D Viime hetken rimakauhu on tosin tuttua sekin, joten vielä en lähde tuulettelemaan ;)

Mutta nyt vaatteet niskaan ja kohti kaupunkia! Suunnitelmissa ystäväni kanssa tänään brunssi Cafe Pispalassa – ekaa kertaa ever, jo on aikakin! Ja sieltä sitten vielä Vinstage-tapahtumaan Lielahden Hiedanrantaan – vintagea, vanhaa designia ja antiikkia. Saas nähdä millainen kaaos täällä kotona onkaan sitten iltapäivällä odottamassa sillä saimme juuri Väinön seuraksi erään varsin vilkkaan koiraherran, hoitoon täksi päiväksi. Enpä olisi vielä vuosi sitten tätäkään uskonut – että meillä on talossa kaksi koiraa kerralla :D

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*