lähde etelään

Lähde etelään kehotti blogiystäväni Sarin navigaattori viime torstaina… ja me tytöt lähdettiin :) Ei kuitenkaan Espoota pidemmälle tällä kertaa. Suuntasimme nimittäin Espoon Mankkaalla sijaitsevan Loft Espoon avajaisiin. Kokonaisuus pitää sisällään kolme liikettä – Garden Living -kukkakaupan, Country White -sisustusliikkeen sekä monday TO sunday HOME -lifestylemyymälän.

Ihastuttavan Päivin luotsaama Monday TO sunday HOME sijaitsi aiemmin Kivenlahdessa. Niin monta kertaa haaveilin poikkeamisesta putiikissa Hesan reissuillani mutta milloinkaan en Kivenlahteen asti saanut lähdettyä – julkisilla kun olen aina liikkeellä. Mutta nyt vihdoinkin pääsin näkemään livenä nuo kaikki ihanuudet mitä Päivi liikkeeseensä on hankkinut. Myymälä on nimittäin täynnä pettämättömällä tyylitajulla valittuja tuotteita ja tällaiselle vaalean sisustuksen ystävälle liike olikin mitä täydellisin. Totesinkin ääneen kuinka liikkeessä vallitsi sellainen ihana, seesteinen rauha – teki vain mieli huokaista ja tuijotella näkymiä joka suuntaan. Tuollaiseen ympäristöön kun pääsisi aina hetkeksi oman hektisen työpäivänsä päätteeksi, rauhoittumaan ennen kotiin menoa. Tai jos tuollaisesta liikkeessä saisi olla töissä – kuinka seesteinen sitä olisikaan aina iltaisin. Ei varmaankaan haittaisi ne pienet sotkut kotona :)

Päivi kuuluu sarjassamme niihin ihmisiin, joille nostan hattua. Niihin, jotka uskaltavat lähteä rohkeasti toteuttamaan omaa unelmaansa ja visiotaan. Tuskin Päivikään putiikin pitoa aloitellessaan olisi uskonut vielä päätyvänsä noin upeaan ja tilavaan toimitilaan. Onnea siis vielä kerran uudelle Loft Espoolle! Lähden etelään navin ohjaamana taatusti toistekin ;)
:::

Itselleni tämä reissu oli tietyllä tapaa mukavuusalueelta poistumista – lähtiessäni minulle ei nimittäin tullut mieleenkään, että kyseisessä kutsuvierastilaisuudessa tapaisin paljon muitakin bloggaajia. Minä kun olen ehkä maailman huonoin small talkissa ja jännitän vastaavanlaisia tilaisuuksia ihan järjettömästi. Ja siksi olenkin järjestäen kieltäytynyt niin Indiedaysin juhlista kuin monista muistakin blogitapahtumista. Tosin en kyllä totuuden nimessä saa edes kutsuja juuri minnekään :D Enkä kyllä täältä Tampereen kulmilta Helsinkiin asti kovin helpolla minkään tunnin tilaisuuden vuoksi lähdekään – varsinkin kun arjen täyttää päivätyö sekä lasten ja omat harrastukset. Mutta pakko myöntää, että olihan tuollainen pikavisiitti Helsinkiin ihan piristävä. Ja voi miten mukavaa olikaan nähdä Päivin ohella montaa sellaista blogituttavaa, joita en ikinä aiemmin ollut nähnyt! Saatoin jopa rohkaistua ilmoittautumaan erääseen toiseenkin tilaisuuteen :D Viime hetken rimakauhu on tosin tuttua sekin, joten vielä en lähde tuulettelemaan ;)

Mutta nyt vaatteet niskaan ja kohti kaupunkia! Suunnitelmissa ystäväni kanssa tänään brunssi Cafe Pispalassa – ekaa kertaa ever, jo on aikakin! Ja sieltä sitten vielä Vinstage-tapahtumaan Lielahden Hiedanrantaan – vintagea, vanhaa designia ja antiikkia. Saas nähdä millainen kaaos täällä kotona onkaan sitten iltapäivällä odottamassa sillä saimme juuri Väinön seuraksi erään varsin vilkkaan koiraherran, hoitoon täksi päiväksi. Enpä olisi vielä vuosi sitten tätäkään uskonut – että meillä on talossa kaksi koiraa kerralla :D

 

 

 

 • Elma

  Voi kuinka kiva etelän reissu! Täytyypä itsekin tuo sama kohde katsastaa ihan pikimmiten. Seesteinen ja reuhallinen värimaailma ja luonnonmateriaalit on niin mun juttu.
  Ja kiva kun lähdit pois mukavuusalueeltasi, usein vastaan tulee kivoja juttuja, kun vaan menee rohkeesti uutta kohti. Ihmisenä kasvua joka päivä tää elämä.
  Ihanaa elokuun lauantaita!
  – Elma –

  • marja

   Eikös ollutkin! Eikä edes hirveän kallis. Tai olisihan tuo kalliiksi tullut jos olisi ostanut kaiken mitä mieli teki :)

   Meillä on näemmä sama makukin, kaiken muun ohella ღ

 • Jenni / Keski.

  Oli ihana nähdä ja näin kauniissa ympäristössä <3 Ensi viikolla sitten uudelleen. ;)

  • marja

   Hups miten viiveellä vastaan… mehän nähtiinkin jo sen uudemmankin kerran ღ Ja siitäkin on muka jo viikko! Miten tää aika näin kiitääkään?!!

 • Maarit / Sopusointujablogi

  Nähtiin mekin livenä ja olikin tosi kiva tavata sinua! On Päivin liike niin hämmentävän kaunis ja seesteinen. Leppoisaa lauantaita!

  • marja

   Hih ja mekin ennätettiin nähdä jo uudemmankin kerran tässä välissä :) Miten aika voi mennä näin nopeasti?! Vastahan me oltiin Päivin avajaisissa!

 • Sara

  Asun muutaman kilometrin päällä Mankkaalta, joten tuolla on poikettava.

  Mahtavaa, että rohkaistuit! Osaan hyvin samaistua tuohon uusien ihmisten tapaamisen ja uusien tilanteiden aiheuttamaan jännitykseen. Itse asiassa viimeksi tänään sellainen vähän jännitti, mutta kyllä kannatti uskaltaa.

  • marja

   Jokos olet poikennut Päivin luona? Mun tekisi mieli tehdä sinne suunnalle jo uusi reissu :)

   Ja juu, pitäisi kyllä rohkaistua useamminkin! Toisaalta kun on tällainen kova jännittäjä (jännitän tuollaisia juttuja jo pari viikkoa etukäteen!) niin kovin usein en kyllä halua / jaksa laittaa itseäni vastaavaan tilanteeseen, niin uuvuttavaakin tuo on. Vaikka kai siihenkin toki tottuisi… ja esim. bloggaajatapahtumien kollegat kävisikin tutuiksi.

 • No voi hitsi, jos olisin tiennyt, että olette tulossa, olisin itsekin lähtenyt, sain nimittäin myös kutsun! Viikonlopun suunnitelmat ja eka työviikko painoivat päälle sen verran, että en lähtenyt, nyt vähän harmittaa!

  • marja

   No hitsit, olispa ollut kiva nähdä!! Mutta poikkeahan Päivillä joku toinen kerta, niin ihana paikka ღ

 • Sally

  Ihanaa, kun lähdit mukaan ja matkaseuraksi! Ja kiva oli tavata blogisiskoja ♥

  Äsken omaa postausta kirjottaessa ja kuvia valitessa rupes parikin tavaraa heti kutkuttelemaan.. Vaikeahan tuolla ihanuuksien ympäröimänä oli toimia rationaalisesti eli uutta reissua suunnittelemaan!

  • marja

   Sain tuossa kommenttia kuinka en KOSKAAN vastaa kommentteihin. Piti oikein käydä postauksia läpi kun juuri eilisillankin kulutin pelkästään kommentteihin vastaillen… ja kas, niin vain oli jäänyt tämän postauksen kommentteihin vastaamatta :(

   Mutta parempi myöhään… kiitos matkaseurasta vielä kerran, oli kyllä mukava reissu ღ Miten tuosta voi muka olla jo kaksi viikkoa?! Aika kiitää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee