jaa mitkä ihmeen kuvat

Väinö tässä moi! Toi mun äiti on niin väsyny edellisyön jäljiltä, että ajattelin taas hoitaa tän bloggaamisen sen puolesta. Sehän kyllä yleensäkin on tästä perheestä se, joka kupeksii yömyöhälle. Tai no, oikeestihan se vetelee hirsiä television ääressä kunnes mä herätän sen (about kolmen maissa) hiljasesti haukahdellen ja siirrytään kimpassa oikeeseen sänkyyn nukkuun…

No mutta viime yönä äiti ei saanu nukkua ees siellä sohvalla koska mä pidin sitä hereillä. Muu perhe kyllä nukku vaikka itkin ja ulisin aika äänekkäästikin aina välillä. En ees oikein ite tiedä miks… kai mulla oli jotenkin huono olo. Ulkona käytiin moooonta kertaa pissillä tai ihan muuten vaan kävelyllä – siellä mulla oli selkeesti parempi olo. Oli muuten upee kuutamo! Ja Minni-siskokin piti meille ulkona seuraa – se ja sellanen iso hiiri, minkä se oli kai jostain löytäny leikkikaverikseen… Onneks siinä ennen neljää aamuyöstä mullekin tuli parempi olo niin äitikin sai nukkua edes pari tuntia.

Ja miks mulla sitten oli huono olo? No kun nää mun ihmiset käytti mua jossain valokuvissa. En oikein tajua miks mut just sillon piti rauhoittaa niin etten ite muista kuvauksesta mitään. Höh! Olisin tietty ottanu jonkun hyvän ilmeen! Tosin multa kuvattiin kai vaan lonkat ja kyynäreet. Niinkun noi nyt ei muuten muka olis tienneet, että komeethan nekin on! Lääkärikin oli ollu samaa mieltä. Tietty.

Ei mulla kai muuta, pakko mennä nukkuun kun tosiaan se viime yö ny oli mikä oli…

Ps. nää kuvat on parin viikon takaa Tahkolta. Sillon toi äiti saikin nukkua kotona pari yötä ihan yksinään kun me muut oltiin reissussa. Oli kiva reissu! Pääsin juokseen tota rinnettä eestaas ja uimassakin kävin monta kertaa!

 

 • Kay

  Voi Väinö-ressukkaa, onneksi on jo parempi vointi. Meidänkin labbisneito on aina kovin huonovointinen rauhoituksen jäljiltä ja viihtyy silloin ulkona parhaiten.

  Ja onnea puhtaista lonkka- ja kyynärkuvista :)

  • marja

   Joo hassua miten ulkona mennä viipotti ihan innoissaan mutta sisällä vain itki ja uikutti… Olisi varmaan pitänyt siirtyä trampalle nukkumaan ja antaa Väinön olla siinä alla :) Ja huh, onneksi ei ollut vikaa lonkissa niin voivat jatkaa huoletta agilitya tyttären kanssa :)

 • Merja

  Voihan Väinö, onneksi olosi on jo parempi. Terveisin suuri ihailijasi.

  • marja

   Hei ihailijani :) Oloni on todellakin kuulemma jo ihan ennallaan :D

 • Hanna

  Oi, onko tytöt ottaneet näin hienot kuvat?

  • marja

   No on! Molemmat osaa ottaa hyviä kuvia!

   • Hanna

    Wau! Taitavia ovat! Niinkuin äitinsäkin ?

 • Ulpu

  Voi kun olet niin suloinen tai siis komea! :D Hyvä, että lonkat oli ok.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee