hortensioita & ginipulloja

Lauantaita, aurinkoista sellaista vaikka sataa muka pitikin koko päivä. Oikein harmittaa etten ole saanut mentyä istumaan ulos aurinkoon. Koko ajan kun näemmä paistaa vaikka taivas on täynnä synkkiä pilviä. Helsinkiin lähteminen siis jäi – en vaan jaksanut herätä aamuvarhain kun kerrankin myös Väinö nukkui yhdeksään asti. Joten kotipäiväksi taisi tämä lauantai mennä… tai ehkä suuntaan hetkeksi Tampereelle. Jos kiertäisi vaikka kirppikset ja etsisi tytöille kouluvaatetta. Onneksi Hesaan pääsee mikä viikonloppu vaan, josko sitten elokuun loppupuolella vaikka – palkkapäivän jälkeen ;)

Edellisillan inspispostauksen tunnelmista takaisin kotikuviin eli same old, same old… Paitsi haa, jotain sentään on vaihtunutkin edellisten olkkarikuvien jälkeen. Huomaatteko meidän hienon uuden kynttiläjalan? Vitsit tykkään noista Kyrö Distilleryn ginipulloista yli kaiken! Itse en pidä ginistä sitten yhtään mutta onneksi mies pitää ;) Nyt bongasin toisenkin ihanan Kyrön ginipullon (tsekatkaas HelSinGin-pullo mustine etiketteineen) eli miehelle tiedossa lisää juotavaa… :D
:::

Entäs tuo hortensia sitten? Ehkä maailman kaunein yksilö – ja kestävä kuin mikä! Hortensian oksissa on sekin hyvä puoli, että kuivuvat kauniisti maljakkoon. Vaikka kuiva/tekokukat keräävätkin pölyä aivan järjettömästi, en silti raaski hortensioita heti heittää menemään. Kaapin päällä onkin jo muutama kuivunut yksilö. Niissä säilyy värikin niin kauniisti!

Mutta nyt vaatetta niskaan ja menoksi, ennenkuin alkaa luvattu ukkonen ja sade… Saas nähdä kuinka väsyneenä saadaan mies tänään reissulta kotiin – on eilen pyöräillyt 100 km ja tänään reilusti pidemmän pätkän. Eilisen ainakin kokonaan vesisateessa… Jospa tänään pääsisivät polkemaan hieman kuivemmassa kelissä!

Leppoisaa lauantaita itse kullekin!

 

 • Tepukka

  Ihanalta näyttää ?!
  Niin kaunista ja kotoisaa.
  Mistä on tuo lattiavalaisin?

  • marja

   Kotoisaa kyllä :) Lattiavalaisin on tilattu Hobby Hallista muutamia vuosia sitten.

   • Tepukka

    Kiitos Marja?!
    Tosi hyvännäköinen tuo valaisin?. Harmi, kun enää ei näytä siellä olevan tuollaisia. Olisiko vinkkiä mistä voisi löytyä vastaavanlaista ja kohtuuhintaista ??

    • marja

     Hmm… voisi kuvitella tuon tyylisiä olevan tarjolla vaikka missä. Jos ei ole kiinni rahasta niin mä ostaisin aidon Jielden valaisimen – nehän on pitkälti vastaavia, paljon upeampia vaan. Voin yrittää katsella nettiputiikeista sillä silmällä joska muitakin vastaavia löytyisi!

 • Ani

  Hei, olenne tulossa kaupunkilomalle Tampereelle, olisiko tarjota minne mennä vinkkejä.
  Kiitos ja mukavaa loppukesää sinne.

  • marja

   Heippa! Milloin olette tulossa? Sain näet juuri taannoin postaustoiveen kertoa suosikkipaikkani Tampereella :) Voisin yrittää tuon toteuttaa tässä tulevan viikon / viikonlopun aikana mikäli aika antaa myöten… Toki voin myös listata vaikka tähän allekin omia vinkkejäni :) Kahvilat? Ravintolat? Putiikit? Mitkä kaikki sinua kiinnostavat?

 • Noissa KyröDistilleryn pakkauksissa on kyllä niin mahtava design! Ja kiitos inspisestä, mulla taitaakin olla yksi tyhjä Napue-pullo jäljellä ja säästin just sen takia kun tykkäsin pullon designistä mutta en keksinyt vielä käyttötarkoitusta, pitääkin siis iskeä kynttilä sisään!

  • marja

   Niin on! Haluaisin kaikki niiden pullot :D Pahus kun en pidä ginistä. Tai ehkä mun pitäisi sittenkin antaa juomalle vielä mahdollisuus – ehkä olen maistanut vain huonoja ginejä (gintoniceja).

 • Ani

  Hei, jos muutama kiva kahvila vinkki ja joku rento ravintola olisi kiva.
  Kiito ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa.

  • marja

   Hieman myöhässä ennätin suosikkejani listailla mutta täältä löytyy muutamia omia lemppareitani: //www.idealista.fi/vaaleanpunainenhirsitalo/2017/08/20/mieleton-ravintola-tukholmassa-seka-suosikkini-tampereella/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee