perjantain suloinen sisustusinspis

Perjantai-iltaa! Täällä on vietetty sateista etäpäivää, käyty hikoilemassa combatissa ja siivottukin hieman. Vihdoin on minunkin pizza (Dennis, omilla täytteillä – niin hyvää ja helppoa!) uunissa asti ja aika istahtaa television ääreen. Sitä ennen kuitenkin perinteinen perjantai-inspis. Mulla on takataskussa muutama muukin ihana inspis mutta tämä on pakko jakaa samantien kun tämän löysin. Niin suloinen kaksio Ullanlinnassa, 1930-luvulla rakennetussa talossa. Juuri sellainen asunto, minkä haluaisin ostaa jommallekummalle tyttäristämme. Ainoastaan tuo puoli miljoonaa euroa erottaa minut ja tytöt tästä asunnosta…

Voi kuinka ihanaa olisi ylipäätään pystyä ostamaan tytöille jotkut kivat asunnot sitten kun sellaista tarvitsevat. Tosin ihan vielä ei sentään ole tietoa minne neidit päätyvät opiskelemaan tai elämään… Kunhan nyt ensin hoidetaan ensi viikolla alkava yläaste ja sitä seuraavat opinnotkin :D Mutta olisihan tällainen kaupunkiasunto Ullanlinnassa muutenkin aikas ihana! Minua btw kiehtoisi ryhtyä asuntosijoittajaksi – moinen olisi kiinnostavaa ja mitä todennäköisemmin oikein hoidettuna myös kannattavaa puuhaa. Vaan taas kerran törmätään yhteen ainoaan ongelmaan, rahaan.

Mitäs te muut pidätte kuvien asunnosta? Itse pidän juurikin tuollaisista läpitalon huoneistoista – siitä että valoa pääsee asuntoon kummaltakin puolelta taloa. Tässä kodissa minua miellyttää myös tuo ihana tiiliseinä. Toki kämpän sisustus ja stailauskin vaikuttavat fiilikseen todella paljon – tässä asunnossa miellyttävät vaaleanturkoosi jääkaappi ja tuo suloinen makuuhuone surffilautoineen. Puhumattamaan näkymästä parvekkeelta… ihana!


All photos via Bo LKV.

Sellaisia perjantainspiksiä ja unelmia tällä kerralla. Nyt television ääreen. Vatvotaan tanssitytön kanssa lähtisimmekö huomiseksi Helsinkiin… Pääsisimme työreissulla olevan miehen kyydillä iltapäivällä takaisin kotiin… Mutta jaksaako herätä aamulla, siinä pulma! Toisaalta minäkös se aina peräänkuulutan niitä ex tempore -reissuja… ;) Saahan sitä sitten sunnuntainakin nukkua. Let´s see! Onkohan kaupoissa (Zara, COS, & Other Stories yms.) edelleenkin pelkkää alennusmyyntikamaa (ei iske enää yhtään) vai jo jotain syysuuttakin tarjolla?

 

  • Annika

    Aivan ihana asunto!<3 hyvää viikonloppua!

  • Ulrika

    No on ihana asunto kerrassaan :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee