nimppareita, hääpäiviä & jäätelökakkua

Tai no, kaikkia sentään ihan vain yksikössä. Tällä viikolla meillä on leivottu jäätelökakkua toisen tyttären nimipäivien kunniaksi sekä ihan pikkuisen juhlistettu myös meidän 20. hääpäiväämme. Olen aiemminkin kertonut, että jostain syystä meillä ei olla totuttu juhlimaan sen näyttävämmin syntymäpäiviä kuin mitään muitakaan merkkipäiviä – eikä hääpäivä tehnyt tästä poikkeusta. Olkoonkin, että hääpäivän varjolla olin varannut meille etelän reissulle hieman paremman huoneen merinäköalalla. Ja voihan tuota perheen uutta autoakin pitää jonkinmoisena hääpäivälahjana – meiltä meille. Tai no, pankilta meille, heh :)

Mutta minne ihmeeseen on kadonnut 20 vuotta? Intouduin vallan katselemaan pitkästä aikaa hääkuviamme ja minun oli todettava, etten enää edes tunnistanut kaikkia häissämme olleita vieraita… Hassua miten toisaalta nämä kaksikymmentä vuotta tuntuvat kuin muutamalta silmänräpäykseltä – mutta toisaalta taas ihan järjettömän pitkältä ajalta. Katsellessani samalla interrail-kuviamme 25 vuoden (!) takaa, tuntui kuin katselisin ihan ventovieraita tyyppejä. Eivät ne nuoret kuvissa voineet olla me kaksi – pyöreine rilleineen, lyhyine farkkushortseineen ja kukallisine haalareineen?! Mihin ihmeeseen vuodet ovat kiitäneet… Monesti harmittelen, etten ole elämäni aikana saanut käytännössä mitään aikaiseksi, en edes työpaikkaa ole vaihtanut viimeiseen 18 vuoteen. Mutta kun selailin noita kuvia menneiltä vuosilta ja vuosikymmeniltä niin onhan sitä tullut tehtyä yhtä ja toista. Ei mitään suurta ja mahtavaa mutta monta muistoa mahtuu silti näihin vuosiin. Kyllä niiden kunniaksi nyt yksi jäätelökakku pitikin syödä.
..

 

Tällaisissa menneiden aikojen tunnelmissa eilen ja tänään… Huomenna paluu nykyhetkeen ja suunta kohti Helsinkiä! Ihan vain päiväreissulle (Onnibussin kyydillä) mutta kuitenkin. Onpahan edes jotain tapahtumaa lomapäiville. Todettiin nimittäin tyttöjen kanssa tänään Prismassa haahuillessamme kuinka siinä hetkessä kiteytyi koko tämän viikon lomafiilis ja totaalitylsistyminen – meille ei selkeästikään sovi tämä lomailu kotosalla kun ollaan kaikki heti aivan tylsistyneitä :D Hieman kärjistettynä tosin sillä onhan sitä tälläkin viikolla tullut tehtyä oikeasti vaikka mitä – on tullut käytyä mätsäreissä (Väinö), yökylässä tanssikaverin luona (tanssityttö), syömässä (minä ja mies) sekä Sir Elwood -duon keikalla (minä). Niin ja syötyä yksi tosi hyvä lakritsijäätelökakku :D

 

 

 

 

 • Marika' s

  Upea lakukakku! Mutta vielä upeampi pari. Onnea 20!! Samaistun niin sun tuntemuksiin, meillä kun vietetään marraskuussa 20v hääpäivää.

  • marja

   Hih kiitos ღ On tuo kyllä pitkä aika! Tai no, riippuu mihin sitä vertaa… Miehen vanhemmat kun juhlivat taannoin 60 yhteistä vuottaan ღ

 • -heini-

  Paljon onnea ♥.

  • marja

   Kiitos Heini ღ Näin pikkasen viiveellä mutta kumminkin :)

 • Ulpu

  Onnea! Itsekin juuri miehelle ihmettelin, miten aika menee. Meillä on lokakuussa 10v. hääpäivä ja samalla 21v. yhdessäolo päivä. Ja kun alkaa ajatella tuota aikaa eteenpäin niin hui! ;)

  • marja

   Aika vaan menee… Nämä vuodet kun lapset ovat vielä pieniä oikein kiitävät. Nähtäväksi jää hidastuuko ajankulku sitten lasten muutettua omilleen? Tuskin :)

   Meillä tosiaan yhteistä eloa vuodesta -91 eli reilusti yli puolet elämästämme – aika hurjaa ajatellakin!

 • Aikku

  Niin se vain aika kuluu,ja lopulta yksi vuosikymmen vain vilahtaa äkkiä ohi.Mutta onnea 20v-hääpäivänä!

  • marja

   No niinpä! Aika kiitää hirveää vauhtia! Kiitos kuitenkin :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee