nimppareita, hääpäiviä & jäätelökakkua

Tai no, kaikkia sentään ihan vain yksikössä. Tällä viikolla meillä on leivottu jäätelökakkua toisen tyttären nimipäivien kunniaksi sekä ihan pikkuisen juhlistettu myös meidän 20. hääpäiväämme. Olen aiemminkin kertonut, että jostain syystä meillä ei olla totuttu juhlimaan sen näyttävämmin syntymäpäiviä kuin mitään muitakaan merkkipäiviä – eikä hääpäivä tehnyt tästä poikkeusta. Olkoonkin, että hääpäivän varjolla olin varannut meille etelän reissulle hieman paremman huoneen merinäköalalla. Ja voihan tuota perheen uutta autoakin pitää jonkinmoisena hääpäivälahjana – meiltä meille. Tai no, pankilta meille, heh :)

Mutta minne ihmeeseen on kadonnut 20 vuotta? Intouduin vallan katselemaan pitkästä aikaa hääkuviamme ja minun oli todettava, etten enää edes tunnistanut kaikkia häissämme olleita vieraita… Hassua miten toisaalta nämä kaksikymmentä vuotta tuntuvat kuin muutamalta silmänräpäykseltä – mutta toisaalta taas ihan järjettömän pitkältä ajalta. Katsellessani samalla interrail-kuviamme 25 vuoden (!) takaa, tuntui kuin katselisin ihan ventovieraita tyyppejä. Eivät ne nuoret kuvissa voineet olla me kaksi – pyöreine rilleineen, lyhyine farkkushortseineen ja kukallisine haalareineen?! Mihin ihmeeseen vuodet ovat kiitäneet… Monesti harmittelen, etten ole elämäni aikana saanut käytännössä mitään aikaiseksi, en edes työpaikkaa ole vaihtanut viimeiseen 18 vuoteen. Mutta kun selailin noita kuvia menneiltä vuosilta ja vuosikymmeniltä niin onhan sitä tullut tehtyä yhtä ja toista. Ei mitään suurta ja mahtavaa mutta monta muistoa mahtuu silti näihin vuosiin. Kyllä niiden kunniaksi nyt yksi jäätelökakku pitikin syödä.
..

 

Tällaisissa menneiden aikojen tunnelmissa eilen ja tänään… Huomenna paluu nykyhetkeen ja suunta kohti Helsinkiä! Ihan vain päiväreissulle (Onnibussin kyydillä) mutta kuitenkin. Onpahan edes jotain tapahtumaa lomapäiville. Todettiin nimittäin tyttöjen kanssa tänään Prismassa haahuillessamme kuinka siinä hetkessä kiteytyi koko tämän viikon lomafiilis ja totaalitylsistyminen – meille ei selkeästikään sovi tämä lomailu kotosalla kun ollaan kaikki heti aivan tylsistyneitä :D Hieman kärjistettynä tosin sillä onhan sitä tälläkin viikolla tullut tehtyä oikeasti vaikka mitä – on tullut käytyä mätsäreissä (Väinö), yökylässä tanssikaverin luona (tanssityttö), syömässä (minä ja mies) sekä Sir Elwood -duon keikalla (minä). Niin ja syötyä yksi tosi hyvä lakritsijäätelökakku :D

 

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*