offline with off shoulders

Myöhäisiltaa tänne bloginkin puolelle, pitkästä aikaa! Mitä pidempään on poissa blogista ja ylipäätään somesta, sitä vaikeampaa tänne on tulla takaisin. Lienee tuttu tunne monelle muullekin? Kun se muu elämä vetääkin yhtäkkiä puoleensa enemmän. Kun ei tee mieli taltioida kaikkea kameran tai edes puhelimen muistiin – saati jakaa somessa. Ja sitten yhtäkkiä tuntuu, ettei ole edes mitään sanottavaa.

Tänne kuuluu siis lomailua, sekä töistä että näemmä myös somesta. Viikonloppu kului Tukholman reissussa, kotiintuomisina uusi ihana (valkoinen) auto. Toivottavasti tuo menopeli on yhteistyöhaluinen mahdollisimman pitkään! Kamerakin oli kyllä matkassa mukana mutta kuvia ei juurikaan tullut otettua. Paitsi paluumatkalla laivan ohittaessa Ultra Brata kuunnelleen Ruisrockin ihmismeren… Näytti niin kivalta, että tuli oikein ikävä omia nuoruusvuosia, Ruisrockia ja Ultra Brata. Savanni nukahtaa kuului pitkään lempibiiseihini tuolloin aikoinaan.

Kuulun ihmisiin, jotka eivät lomalla malttaisi pysyä kotona. Päinvastoin, haluaisin olla koko ajan menossa jonnekin, tehdä päiväreissuja sinne tänne, käydä festareilla, istua terasseilla – kokea olevani elossa. En haluaisi kuluttaa lomapäiviä mihinkään arkipäiväiseen – en haluaisi siivota enkä pestä pyykkiä. Toki sitä voisi nostaa jalat pöydälle, laittaa Netflixista leffan pyörimään ja vain olla… mutta kun en osaa! Tämän päivän vietin kotona ja mitä teinkään… siivosin. Eilispäivä sentään kulutettiin kaupungilla hyvästä kelistä nauttien. Toista tytärtä koiratreffeiltä odottaessamme ehdimme kiertää tanssitytön kanssa vaikka missä, ja kuvatakin pitkästä aikaa hieman. Juuri tuollaiset pikku jutut ovat sitä mitä lomalta kaipaan – istumista kahvilla ja kiertelemistä kaikissa kauniissa paikoissa. Mitään sen ihmeellisempää tekemisen ei edes tarvitse olla!

 

 

Kuten kuvista näkyy, meidän molempien lempivaate taitaa tänäkin kesänä olla off shoulder -mallinen pusero tai mekko. Itse olen kulkenut koko kesän joko tässä kuvien valkoisessa tai vastaavassa sinivalkoraidallisessa puserossa (New Yorkerista). Toivottavasti tämä muoti on ja pysyy vielä monet kesät tästä eteenpäinkin!

Nyt syömään loput (tyttären nimppari)jäätelökakusta ja hetkeksi television ääreen – mikäli maltan lopettaa musiikin kuuntelun. Olen nimittäin löytänyt uuden lempibändini, Imagine Dragons! Miten ihmeessä en ikinä aiemmin ole tälläisesta bändistä edes kuullut?! Nyt voisin vain kuunnella biisejä edestakaisin. Kuunnelkaapa esim. Believer, Demons, It´s Time.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*