calories do not count on the weekends

Sunnuntai-iltaa! Kylläpäs keli on suosinut ainakin meitä pirkanmaalaisia tänä viikonloppuna! Olen ollut ulkona lähes koko ajan – syönyt aamupalat ulkona auringossa, lukenut kirjaa ja silittänyt pyykkivuoren auringossa, kitkenyt rikkaruohoja… Tytöt tosin pistivät paremmaksi sillä he jopa yöpyivätkin viime yönä ulkona, trampoliinilla kirkkaan taivaan alla :) Kuulemma yhden kohdan voi nyt ruksia summer bucket -listalta. Hyvä niin ja ilmeisen hauska kokemus. Paitsi allekirjoittaneelle… en nimittäin itse osannut nukkua juuri ollenkaan kun pohdin miten tytöillä ulkona sujuu :D

Nyt ajattelin vielä lähteä pitkälle iltakävelylle sillä olo on kohtalaisen ähky viikonlopun syömisten jälkeen. Tai sanotaanko, ettei olo ole yhtään helpottanut niiden perjantaina syötyjen pizzojen jälkeen… eikä lauantaisten tacojen ja irtokarkkien saati tämän päivän uusien perunoiden ja grilliherkkujen. Ja kun tuohon lisää vielä eilen leivotun raparperipiirakan jäätelöineen niin huhheijaa on täysi olo! Siksi kroppa oikein huutaa lenkille, harmi etten jaksa juosta näin täydellä vatsalla. Ja siksi tuntuu ihan mukavalta aloittaa huomenna taas arkiviikko salatteineen ja skyreineen. Ennen tulevan viikonlopun herkutteluja. Mutta niinhän se menee että:

Calories don´t count on the weekends.

Ja nyt sinne lenkille! Hyvää alkavaa heinäkuun ensimmäistä viikkoa kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*