… and the livin’ is easy

Summertime, and the livin’ is easy…

Tuo laulu tulee mieleeni usein juoksulenkillä – ohittaessani tiettyä kohtaa järven rannassa. Tänään kun lenkki ei kulkenut sitten ollenkaan, päätin koukata vielä lähemmäksi rantaa. Päätyen näiden kuvien maisemiin, laskemassa olleen auringon paistaessa tuolloin vielä niin kauniisti kukkiin ja veneisiin. Lenkin jälkeen oli pakko vielä lähteä kameran kanssa samaan paikkaan – vaikka aurinko alkoikin painua jo mailleen… Toisaalta, ihanaa kun näin kesällä voi kuvata vielä auringonlaskun jälkeenkin, nämäkin kuvat on otettu miltei puoli yhdeltätoista.

Mietin äsken, etten jaksaisi tänään kirjoittaa postausta ollenkaan, mutta sitten tajusin ettei minun tarvitsekaan mitään tämän enempää kirjoitella. Puhukoon kuvat puolestaan. Paitsi tosin vielä todeta kuinka kesässä parasta tämän valoisuuden lisäksi ovat ehdottomasti tuoksut! Voi miten äärettömän hyvältä sekä eilisiltaisella että tämän illan lenkillä onkaan tuoksunut ღ Ilmassa on onneksi vielä haivahdus syreeniä ja kun siihen lisätään vastaleikattu nurmikko sekä ties kuinka monta muuta ihanaa tuoksua, sitä voisi vain kulkea kaikki (kauniit) illat ulkona ilmaa nuuhkien, aistit avoinna.

Fish are jumpin’ and the cotton is high…

Näihin kuviin ja tunnelmiin… hyvää yötä! Niin ihanaa, että huomenna on perjantai!

..

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*