postikortteja Mallorcalta

Hola amigos! Ja terveisiä Mallorcalta. Viides aurinkopäivä takana, kolme vielä onneksi edessä. Voi miten rakastankaan tätä lämpöä – ja voi mikä säkä meillä onkaan kun täällä on juuri nyt harvinaisen lämmin, reilusti päälle 30 astetta. Juuri tästä olen haaveillut viimeiset pari vuotta ja nyt nautin täysin siemauksin – auringosta ja lämmöstä. Siitä kun vielä näin yli puoliltaöin tarkenee istua parvekkeella hihattomassa mekossa. Niin ihanaa.

Mallorca on yllättänyt positiivisesti! Hieman pelkäsin Palma Novassa tiettyjä 70-luvun tunnelmia mutta eipä nuo onneksi häirinneet – vaikka kaupunki kieltämättä edelleen onkin jokseenkin jämähtänyt menneille vuosikymmenille… Mutta eipä tuo haitannut yhtään kun seura oli mitä parhainta – vietimmehän alkuloman rakkaan ystäväperheemme kanssa. Niissä samoissa maisemissa missä viimeksi olimme samalla kokoonpanolla reilut viisitoista vuotta sitten, silloin joskus ennen lapsia.

Tarkempaa analyysia niin Palma Novasta, Magalufista kuin ihanasta Palman kaupungistakin tulevissa postauksissa. Tässä muutama postikortti edellämainituista. Tänään siirryimme reissun toiseen kohteeseemme Cala D´Oriin. Ensivaikutelma paikasta on varsin positiivinen! Ja maisemat täällä hotellilla kutakuinkin täydelliset.

Nyt nukkumaan. Kummasti tämä auringossa lojuminen väsyttää vaikka mitään ihmeellistä ei päivän aikana tulekaan tehtyä. Juoksulenkkaritkin ovat saaneet lojua rauhassa laukun pohjalla… Täällä hotellissa olisi tarjolla aamujoogaa rannalla klo 7.30 – saas nähdä jaksaisinko ryhdistäytyä edes yhden joogan verran.

Ylihuomenna suunnitteilla auton vuokraus ja ajelu saaren ympäri joten viime hetken vinkit Mallorcan kauneimmista paikoista otetaan ilolla vastaan!

 • SiniK

  Ehdottomasto Kannattaa käydä Caves of Drach, joka on Portp Cristossa. Upeat luolasto, jousiorkesterikonsertti. Meillä tästä tykkäsivät sekä teinit että aikuiset. Trip Advisorissa on enemmän tietoa.
  Jos ette jo käyneet Primarkissa (brittiläinen kauppaketju) niin se löytyy ostoskeskus FANista läheltä lentokenttää, hinnai kaupassa on naurettavan halvat ja tämäkin on nuorison suosikki, taisin itsekin ostaa muutaman t-paidan.
  Sollerin kylä , jonne ajetaan ptkää tunnelia, Suloinen pikkukylä, jossa kulkee vanha ratikka . ..
  Iloista lomaa!

 • Merja

  Deian kylä ja Valldemossa ovat viehättäviä kyliä ja upeiden maisemareitin varrella mm. Soller tulee käytyä samalla reissulla. Kertakaikkiaan ihania.

 • Tiina

  Ihana Mallorca! Länsirannikko upeaa vuoristoa ja siellä monen kuuluisuuden ‘mökki’. Edellisillä hyviä kohde ehdotuksia myös ja kannattaa etsiä pieniä hiekkapoukamia kallioiden väleissä.
  Pohjoisen Cap Formentorilla meidän lapsista oli jännää mennä polkua pitkin näköalapaikalle, kun tuuli ja tuntui, että pitää ryömiä ;), suosittelen myös poikkeamista Playa de Formentorin rannalle kiva ja kaunis ranta mäntymetsän suojassa. Vesi kirkasta kuin Karibialla ;) Hyvää lomaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee