helppo nouto

Kaupallinen yhteistyö: Helpponouto

Vaikka meiltä löytyy vetokoukullinen auto ja peräkärry, täyttyvät varastot silti vanhoista romuista ja ylimääräisestä tavarasta. Löytyy vanhoja autonrenkaita, puhkikäytetyt lastenrattaat, vanha rikkinäinen kuivausrumpu, risat nojatuolit… puhumattakaan kaikesta pienemmästä tavarasta. Miksiköhän ne romut onkin niin helppo vain siirtää sinne varaston täytteeksi kun vaihtoehtona olisi roudata ne heti pois. Ja miten ihmeessä sitä tavaraa voikaan kertyä vaikka meillä on kuitenkin tapana tehdä suursiivous kerran, pari vuodessa.

En siis vastustellut kun minulle ehdotettiin yhteistyötä Lassila&Tikanojan tarjoaman helpponouto-kierrätyspalvelun puitteissa. Voisiko helpompaa tapaa päästä eroon ylimääräisestä tavarasta ollakaan! Kun itse ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin tilata nouto netistä, määritellä tilaukseen mitä haluat noudettavan ja milloin. Ja toki olla kotona paikanpäällä kun sovittu noutoaika koittaa. Kuinka helppo vaihtoehto erityisesti sille, että pitäisi lainata peräkärryä ja pyytää tuttavilta tai naapureilta kantoapua.

Helpponouto-palvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudun lisäksi täällä Tampereen seudulla sekä Jyväskylässä ja Oulussa. Palvelu on sitäpaitsi paitsi helppo myös nopea – noudon pystyy tilaamaan jopa seuraavaksi päiväksi eli juuri silloin kun ne varastossa lojuvat romut alkavat todella ärsyttää etkä löydä mitään tärkeää turhien tavaroiden seasta. Noudettavaksi kelpaavat niin huonekalut, kodinkoneet, elektroniikka, vaatteet kuin mitkä tahansa pienet ja suuret esineet. Hyväkuntoiset huonekalut toimitetaan kierrätyskeskukseen ja loput materiaalikeräykseen. Maksu tapahtuu noudon yhteydessä pankki- tai luottokortilla.

Tilauksen jälkeen mailiini napsahti tilausvahvistus ja minulle vielä soitettiinkin ja sovittiin tarkka kellonaika. Ja tismalleen sovittuun aikaan talomme eteen ajoi helpponouto-tarroilla varustettu auto ja reippaat miehet tyhjensivät varastomme ylimääräisestä tavarasta. Niin ripeästi että hyvä kun ehdin noudon kuvata tätä blogipostausta varten :) Kiitos vielä mukaville herroille helposta noudosta! Hieman jäi harmittamaan, etten pyytänyt heitä kantamaan pakettiautoon myös ainakin yhtä aikansaelänyttä vuodesohvaa…

Tekin voitte testata helpponoutoa 10% alennuksella syöttämällä tilauksenne yhteydessä alennuskoodin helppotalo. Ja eikun varastot tyhjiksi :)

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*