dancing is like…

Dancing is like taking a mini vacation from the stress of the everyday – you have to be in the moment.

Maanantaiaamua kesälomalta, long time no see. Mennyt viimeinen työviikko oli niin kiireinen, etten juuri koneelle ennättänyt muissa kuin työasioissa. Onneksi lomallelähtöstressin (on tuokin hassua, että lomalle lähtiessä pukkaa aina stressiä!) laukeamisen aiheuttama päänsärky helpottui lauantaiaamuun mennessä ja päästiin starttaamaan kohti Lahtea ja Performing arts sm-kilpailuja. Ja olihan jälleen huikea viikonloppu tanssin maailmassa!

Dancing is like dreaming with your feet.

Vaikka kisaviikonloput ovat pitkiä, antavat ne kyllä niin paljon! Sekä itse tanssijoille, että meille tukijoukoille. Kuinka hienoa onkaan katsella viimeisen päälle hiottuja esityksiä ja sitä riemua jatkoon pääsystä. Ja kuinka ihanan kamalaa onkaan jännittää omiensa puolesta – niin että kädet ovat hiestä märät ja sydän meinaa pamppailla rinnasta ulos. Ja kuinka mukavaa onkaan muistella reissua ja hymyillä monelle hauskalle muistolle. Haikeuden mukanaan tuoma kyynel silmäkulmassa kun jälleen yksi hieno kausi on takana.

Practise like you´ve never won. Perform like you´ve never lost.

Olen aiemminkin harmitellut sitä, etten itse lapsena harrastanut mitään joukkuelajia – niin paljon tuo ryhmään kuuluminen, yhdessä jännittäminen ja yhteiset kisareissut antavat. Onneksi pääsen nyt kokemaan tuon kaiken kulkemalla mukana huoltojoukoissa. Kiitos vielä tätäkin kautta Kertulle ja Joelille hienosta kaudesta ja upeista koreografioista ღ Ja kiitos koko porukalle huikeasta viikonlopusta – ja asianosaisille majapaikasta! Jäämme uteliaina odottamaan mitä tuleva kausi tuokaan tullessaan.

We dance for laughter, we dance for tears.
We dance for madness, we dance for fears.
We dance for hopes, we dance for screams.
We are the dancers, we create the dreams.

Ps. alta näette pienen pätkän meidän junnumuokasta, Blue Ocean tyrskysi kovatasoisessa kisassa sijalle 7/23. Voi kuinka pidänkään tuosta koreografiasta ja musiikista ღ Ja katselen tuon jokaikinen kerta kyyneleet silmissä.

  • Sara

    Olipa hieno esitys!

    Tiedän niin tunteen noista lasten harrastusten mukana tuomasta jännityksestä ja yhteishengestä. Pojalla oli viikonloppuna jalkapalloturnaus. Tuumattiin toisen jojon kanssa, että valmentajan kassiin pitäisi hommata jotain nitroja vanhempia varten. Täytyy sanoa, että usein laiskottaa lähteä etenkin turnauksiin, mutta onhan niissä kiva käydä – etenkin jos pelit sujuvat hyvin. Jännityksen jakaminen ja hyvät keskustelut toisten vanhempien kanssa on sekin kivaa.

    Oikein hyvää kesälomaa!

  • Kirsi

    Mulla tuli myös kylmät väreet, kun joku tytöistä lensi ilman halki ja katsomo repesi aplodeihin ❤️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee