mä ja mun sisko

Väinö tässä moi! Koska toi mun äiti kävi tänään hieronnassa ja on ihan tööt, päätin tulla hoitaan nää blogihommat sen puolesta. Sen on nimittäin pitäny näyttää näitä mun kuvia teille jo aikoja sitten mutta se mitään oo muistanut… Näitä otettiin sillon monena päivänä kun täytin yks vee. Enkös ookin näissä kuvissa aikas komee?

Joku kyseli täällä, että mitä mun kanssa harrastetaan. Perusulkoilun lisäks me käytiin mun ihmissiskon kanssa koko kevät tokossa (tottelevaisuuskoulutus, mihin mä sitä muka tarviin?!) ja pentuagilityssa. Agility on sellasta vauhdikasta esteratahöntsäilyä… Toi sisko yrittää ohjata mua mahdollisimman nopeesti ja virheettömästi radan läpi. Täällä näkyy yks kuva missä hypin esteitä. Agilityn pitäis kuulemma kehittää mun ja siskon yhteistyötä ja meidän molempien fyysistä kuntoa. Mun kunnossa nyt ei mitään vikaa oo ikinä ollutkaan… ja yllättävän hyvin siskokin pysyy perässä. Melkein yhtä hyvin kun toi hullu-Minnikin iltalenkeillä… sehän seuraa mua lenkille aina jos vaan mahdollista. Aika hassu tyyppi, mutta harvinaisen kiva tollaseks maatiaiskissaks!

Ps. Mä kyllä ihan tykkään pusuista vaikka en tossa allaolevassa kuvassa ehkä ihan siltä näytäkään… mutta kun yritin samalla sillai coolisti tarkkailla mitä naapurissa tapahtuu…
……

Toi ihmissisko on kyllä mulle tosi rakas. Ihan parasta on kun pääsen sen huoneeseen aina välillä yökylään! Nyt sunnuntainakin me nukuttiin siskon kans kymmeneen asti vaikka yleensä oon käyny jo aamulenkilläkin ennen kahdeksaa… Eikä tota kuulemma yleensä saa valokuviin mutta mun (ja Minnin) kanssa se suostu tuleen yhteiskuviin. Tiätty.

Mutta nyt alkais oleen mun nukkuma-aika joten hyvät yöt vaan kaikille! Nähkäähän kivoja unia, isoista luista ja mutakylvyistä esimerkiks.

,,,

 

 • Kirsi

  Niin ihanat ???

  T.Salakummi

 • Hanna

  Voi ihana tuota tassukuvaa ? Toisilleen niin tärkeät!

  Lauantaina kun kuvasin vähän lapsia ennen juhlan alkua, tokaisi tuo isompi, että voisitko äiti lopettaa jo ton kuvaamisen ? Olin kai vähän “nolo” siellä salin edessä heitä kuvatessa. Kotona vielä suostuu hyvin kuviin.

 • Maarit

  Väinö on onnenpoika, niin rakastettu <3 Hauskaa että Minni-kissa lähtee mukaan lenkille :D

 • Saila

  Suloisia kuvia <3

 • Tarja

  <3 Ihana postaus, ihania kuvia <3 Kiitos! Tuli ihan älyttömän hyvä mieli :)
  Mukavaa viikonloppua!

 • täplä

  Ihanat kuvat!!! <3
  Koira näyttää todella nauttivan temppujen tekemisestä ja siskon seurasta, aivan parasta! :)

 • Leena

  Onko Väinö todellakin vasta vuoden. Näyttää erinomaisesti koulutetulta ?. Entisenä koiranomistajana kuume nousi …jälleen.

 • Nanna

  Aivan ihania kuvia!!Onni on eläinystävät❤️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee