kymmenen vuoden kuvat

No kai minä kun kerran kaikki muutkin… Tartuin siis muissa blogeissa kiertäneeseen haasteeseen esitellä kymmenen vuoden facebook-profiilikuvat. Näemmä siitä on tosiaankin jo kymmenen vuotta kun minäkin facebookiin olen liittynyt. Muistan silloin aluksi koukuttuneeni kaikenmaailman peleihin. Ehkä kaikista idioottimaisin oli peli, jossa piti ihan alussa valita halusiko olla laskettelija vai lautailija – ja sitten kisattiin toista porukkaa vastaan. Kuulostaa tässä vaiheessa vielä ihan järkevältä… mutta entäs kun koko pelin idea oli siinä, että yhtä nappia painamalla FB arpoi vastustajan ja samalla voittajan kulloiseltakin kierrokselta. Ja voi hyvänen aika miten koukussa tuohon olinkaan yhdessä silloisen hyvän työkaverini kanssa! Pelattiin tuota kaiket illat, aina yön pikkutunneille asti ja välillä lounastauotkin töissä… Lopputuloksena se, että taisimme olla Suomen parhaimmat laskettelijat :D Tuolta ajalta mulla on vieläkin kavereina facessa pari lautailijaa, joiden kanssa meillä oli tiukimmat skabat.

Sittemmin kyllästyin peleihin mutta facebookissa on näemmä silti tullut notkuttua kaikki nämä vuodet. Välillä aktiivisemmin statuksia ja profiilikuvia päivittäen, välillä harvemmin. Yleensä statukseni taitavat liittyä joko liikuntaan, tyttäriin, lemmikkieläimiimme tai siihen kuinka ihanaa on kun on perjantai ja jääkylmä green apple light :) Mitä kuviin tulee niin alkuvuosina kaikki kuvani olivat tuollaisia ihan pikkuruisia – sittemmin kuvakoko on ehkä hieman kasvanut… Ihan tuhottomasti en profiilikuvia ole faceen lataillut mutta näemmä noita jokunen on kuitenkin kertynyt per vuosi.

Siinä missä monella muulla on kymmenessä vuodessa ennättänyt olla niin lyhyet kuin pitkät sekä tummat ja vaaleat hiukset, on minun lookini pysynyt tuskastuttavan samana. Miten niin kaavoihin kangistunut… :) Ihkaensimmäisessä fb-kuvassani mulla on sentään tuollainen hieman lyhyempi polkkatukka – tuosta tykkäisin itseasiassa jälleen! Kuva on otettu etelänreissulta Kyprokselta ja nyt kun tuon muistin, tajusin samalla kuvan olevan oikeasti peräisin jo vuodelta 2003. Hups. Näemmä mulla ei ollut vuonna 2007 mitään parempaakaan kuvaa faceen ladattavaksi :)

Tuo vuosi 2007 oli siinä mielessä merkityksellinen, että silloin ryhdyin oikeastaan ensimmäistä kertaa elämäni aikana ihan tosissani kuntoilemaan – pyöräilin, kävin salilla ja löysin bodycombatin. Onko ihmekään, että seuraavien vuosien kaikista kuvista heijastuu se hyväolo mitä tuolloin koin reilut 10 kiloa hoikistuneessa kropassani. Vuonna 2010 juoksin ensimmäisen maratonini – ja taisin muutenkin olla aikas hyvässä kunnossa.

Vuoden 2011 kuvassa tytöt ovat päässeet eskarista, tuo kuva on juurikin kevätjuhlapäivältä. Niisk. Ja nyt nuo pahukset pääsevät jo ala-asteelta! Minne tämä aika kiitää?! Vuosi 2012 on minulle jossain määrin hämärän peitossa sillä kyseisenä vuonna olin mukana työpaikkamme SAP-projektissa ja tein ihan järjettömän pitkiä työpäiviä. Kesälomallekin jäin vasta ihan kesän lopulla, tuo kuva on silloiselta Kreetan reissulta.

Vuonna 2013 näemmä juoksin ja kävin salilla. Sama jatkui seuraavana vuonna. Huomaatteko mitä hurjan rohkeaa teinkään tuolloin?! Leikkautin otsahiukset! Ensimmäistä kertaa 20 vuoteen. Viihdyin otsiksessa yllättävän hyvin mutta kiitos otsalla olevien pyörteiden päädyin kasvattamaan otsahiukset jälleen pois… Näemmä myös vuonna 2015 olen repäissyt leikkauttamalla polkkatukan. Tykkäsin hiuksista tosi paljon mutta en tykännyt niistä itselläni :) Koin oloni jättiläiseksi tukka auki ja päädyin takaisin pidempään hiusmalliin. Ja taas maittoi juoksulenkitkin saatuani hiukset kiinni :D Viimeisen parin vuoden aikana olen tainnut ensimmäistä kertaa käsitellä joistain kuvista silmäjuonteita hieman näkymättömämmiksi kuin mitä ne oikeasti ovat… kymmenen vuotta on näemmä tehnyt auttamatta tehtävänsä….
,,,

Siinäpä ne, meikäläisen kuvat kymmeneltä vuodelta. Toisaalta aika tuntuu ihan järjettömän pitkältä, toisaalta kuvien perusteella en ihan hirveästi ole muuttunut suuntaan enkä toiseen – ellei niitä juonteita lasketa… tai mietitä kuinka kroppa palautuu kuntoilusta. Mistä tulikin mieleeni, että jee, huomenna onkin taas perjantai! Combat, sauna ja green apple light – aivan kuten jo vuonna 2007 :D

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*