rankkaa tää juhliminen

Väinö tässä moi! Oon siis ihan puhki! Oon nyt juhlinut kaksi päivää mun yksivuotissynttäreitä. En oikeastaan tiedä mitä synttärit tarkoittaa mutta rankkaa tää on. Mua on kuvattu edestä ja takaa, vappuhatulla ja ilman, sisällä ja ulkona – jopa ton meidän Minnin kanssa! Istuttiin kaikki tuolla keskellä tietä – mä, Minni ja toi mun ihmisisosisko Peppi. Vähänkö noloo, mä ja kissa, samassa kuvassa!

En kyllä ihan ymmärrä tätä hössötystä syntymäpäivien vuoksi – varsinkaan kun musta on alkanut tuntua, ettei synttärit oo mitään syötävää? Tota mun hattua yritin kyllä syödä mutta ei maistunu kauheen hyvältä. Mulle kuulemma on tarjolla myös maksalaatikkoa yhden nakin kera mutta sitä saan vasta huomisiltana. Olisin muuten saanu jo nyt mutta ollaan menossa huomenna johonkin näytelmään niin palvelusväki ei uskalla ottaa riskiä, että mun maha menisi sekaisin… Siinä näytelmässä on kuulemma mukana paljon muitakin koiria ja joku tuomari, jolle mun pitää näyttää mun hampaat ja miten osaan seistä hienosti.

Nyt mun on mentävä kauneusunille (vaikka oon kyllä komee ilman niitäkin!) jotta hurmaan sen tuomarin huomenna. Se näytelmä pidetään kuulemma Varkaudessa – kauheen kaukana! Mutta hei, siellä on ainakin kaks mun veljistä myös! Oon nääs sieltä kotosin… tällänen savolaispoika.

Ps. Oon kuulemma palvelusväelle tosi rakas. No tietty, oonhan mä sen aina tienny. Ne ei vaan ehkä ite hokanneet sitä vielä vuosi sitten kun pissin ympäri lattioita… Olin mä ehkä vähän hölmö sillon. On nääs tosi hauskaa nostaa ulkona jalkaa ja merkkailla vähän sinne sun tänne! Ai niin – jos haluatte seurata mun kuulumisia niin kurkatkaa mun instaan @vainothelabrador

 

 • marja

  Tässä hiljattain kysyit palautetta liittyen Insta-tiliisi. Minulle on ihan sama mitä laitat Instaan tai montako tiliä sinulla siellä on, sillä en seuraa sinua siellä. Mutta jos tämän blogin suhteen saa laittaa toivomuksia tai ehdotuksia, niin ehdotan että karsisit kuvien määrää. Laadukkaitahan ne ovat kaikki, mutta en vain kaipaa kymmentä tai kahtatoista kuvaa samasta aiheesta. Tällä kertaa vain viisi väinöä, okei, mutta ne jäätelökakut! Tapasi mukaan taas tietysti suutahdat, ei ole pakko seurata, mutta ehkä vahvuutesi onkin kirjoittaminen ja sujuva kieli.

  PS. Noi tanssiin liittyvät jutut ovat olleet ihan kivoja. Vaikken niitä nyt ole kommentoinutkaan. Olen muistellut aikaa jolloin itse kuskasin omaa lastani harrastuksiin. Oli tanssia, teatteria, soittotuntia … Hyvä, että jaksat osallistua ja tukea. Se on lapselle hyvin tärkeätä.

 • Merja

  Voi Väinöä, minkä hatun ne on päähäsi pistäneet, ja vielä kuvankin ottaneet. Onnea kuitenkin hirmuisesti.
  Asiasta viidenteen, blogisi ja kuvat ovat kaikki oikein kivoja. Jos ei tykkää, ei tarvitse katsoa, eikä lähettää omista typeristä mielipiteistään kommentteja.

 • Annika

  Onnittelut Väinölle!

  Ja mulla koirakuume vain kasvaa kun katson näitä kuvia.:) ihania ja kuvia nyt ja aiemminkin, jatka samaan malliin.

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Ihana Väinö? Onnea yksivuotiaalle

 • Nanna

  Voi mitä kuvia!Väinö on ihana!!!!Niin valloittava❤️

 • Kay

  Paljon onnea yksivuotiaalle Väinölle <3 Hän on vallan suloinen kaveri :)

 • Hanna/ Pastellimaja

  Onnea Väinö :)!

  Ja eiköstä vaan, jokainen blogaaja päättää ihan itse, kuinka paljon kuvia mistäkin asiasta laittaa. Koska se on sun blogi <3!

 • Pikku hiiri

  Ihana kuvia ❤ Paljon onnea isolle pojalle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee