pitkäperjantain sisustusinpis

Aurinkoista pitkäperjantain iltaa! Mitenkäs tämä päivä tuntuu menneen tosi nopeasti – ei tietoakaan siitä lapsuusaikojen pitkäperjantaitunnelmasta kun päivä vain jatkui ja jatkui… Varmasti myös se vaikuttaa fiilikseen, että kaupat ovat auki kuten minä tahansa arkipäivänä. Ei siis tietoakaan siitä tunnelmasta kuin koko Suomi olisi pysähtynyt. Onko tuo sitten hyvä vai ei, mene ja tiedä.

Perusperjantain tapaan jatketaan sisustusinpiksillä. Tällä kertaa tarjolla perusmeininkiä länsi-naapurista – 1800-luvun lopulla rakennettu talo, korkeat huoneet, lautalattiat, kauniit ikkunat… Keittiön ihana tiiliseinä, koristeelliset kattolistat. Kontrastina moderni valkoinen keittiö. Tykkään!

All photos via Entrance Mäkleri.

Nyt Voicen pariin! Mulla ei tällä kertaa ole yhtä selkeää suosikkia joten aivan sama kuka kisan voittaa. Hauska tuota on ollut tälläkin kaudella seurata.

Huomenna sitten varmaankin tarjolla juustokakkua – tai pääsiäiskukkia :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*