pitkäperjantain sisustusinpis

Aurinkoista pitkäperjantain iltaa! Mitenkäs tämä päivä tuntuu menneen tosi nopeasti – ei tietoakaan siitä lapsuusaikojen pitkäperjantaitunnelmasta kun päivä vain jatkui ja jatkui… Varmasti myös se vaikuttaa fiilikseen, että kaupat ovat auki kuten minä tahansa arkipäivänä. Ei siis tietoakaan siitä tunnelmasta kuin koko Suomi olisi pysähtynyt. Onko tuo sitten hyvä vai ei, mene ja tiedä.

Perusperjantain tapaan jatketaan sisustusinpiksillä. Tällä kertaa tarjolla perusmeininkiä länsi-naapurista – 1800-luvun lopulla rakennettu talo, korkeat huoneet, lautalattiat, kauniit ikkunat… Keittiön ihana tiiliseinä, koristeelliset kattolistat. Kontrastina moderni valkoinen keittiö. Tykkään!

All photos via Entrance Mäkleri.

Nyt Voicen pariin! Mulla ei tällä kertaa ole yhtä selkeää suosikkia joten aivan sama kuka kisan voittaa. Hauska tuota on ollut tälläkin kaudella seurata.

Huomenna sitten varmaankin tarjolla juustokakkua – tai pääsiäiskukkia :)

 • Pia

  Oi , tuo koti on todella ihana!
  Leppoisaa pääsiäistä!

 • S - beauty of life

  Mä en kestä mitä kuvia ??? Aivan upeita!!

 • Jade

  Aika kiva kenkätelineidea viimeisessä kuvassa. Ja keittiön tiiliseinä on vain niin ihqu.

 • Idis & Interiööri

  Aivan ihana koti!

  Voi kun saisikin yhden tällaisen, yhden modernin talon, yhden loftin ja kesämökin sitten jollain ihan uudella tyylillä. Siinä sitä voisi sitten muuttaa kämpästä toiseen fiiliksen mukaan :D

  Mukavaa pääsiäistä ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee